Nanette ter Braake

Als kind had ik al iets met huizen. Bij elk bezoek aan een nieuw huis nam ik knikkers mee om te kijken hoe schuin iets was en ik zocht altijd het licht op. Nadat ik  mijn HBO opleiding afrondde, met een scriptie over bouwstijlen in Amsterdam, wilde ik maar één ding: zo snel en zoveel mogelijk huizen in Amsterdam van binnen bekijken.

“Het is elke dag weer een feest en een verrassing om achter de voordeur te kijken van een woonhuis. Dat maakt mijn beroep ook zo leuk, geen dag ziet er hetzelfde uit.”

Mijn eerste stappen in de makelaardij zette ik bij een makelaar die vanuit huis zijn kantoor startte. Een fijne en goede leerschool. De afgelopen jaren heb ik een eigen kantoor gehad en als zelfstandig makelaar met veel plezier binnen een bestaand kantoor gewerkt. Maar bloed gaat waar het niet gaan kan. Het ondernemerschap kriebelde en toen ik met Letty en Marco in gesprek raakte, wisten we als snel dat we onze eigen deuren zouden openen. Sinds juni 2016 is Dames van Vermeer Makelaars een feit. Trots!

“Lees onze beoordelingen op Funda” 

 

Nanette ter Braake