Diensten

Dames van Vermeer adviseert en begeleidt op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur van huizen, appartementen in Amsterdam en omgeving. Dit geldt ook voor beleggingsobjecten en onroerende zaken op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling.

Wij zijn aangesloten bij het Vastgoedcertificaat, NWWI  en verzorgen taxaties van woningen. Ook voor hypotheekadvies en bouwkundig advies helpen we u op weg naar de experts binnen ons netwerk.

Dames van Vermeer is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaars Vereniging van Amsterdam (MVA).

Aankoop

U wilt een appartement of woonhuis kopen?

Het kopen van een appartement of woonhuis, is een van de belangrijkste aankopen in uw leven. Daarom is het ook belangrijk om u hierin goed te laten adviseren door makelaars die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en met verstand van zaken. Dames van Vermeer heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt en omgeving. Letty Verboord en  Nanette ter Braake helpen u graag!

Verkoop

Uw woonhuis of appartement verkopen?

Om uw woonhuis of appartement goed te kunnen verkopen, maken wij eerst een afspraak bij u thuis. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek, dat ongeveer een uur duurt, leggen we precies uit hoe het traject voor de verkoop van uw woonhuis of appartement in werking gaat. Naar aanleiding hiervan ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een onderbouwd advies over de waarde van uw woning en een advies voor een vraagprijs.

Wanneer u met ons in zee gaat zorgen we dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij andere makelaars zodat zij deze aan hun klanten kunnen aanbieden. En brengen d.m.v. promotie (o.a. social media, verkoopborden en brochures) uw woning onder de aandacht bij een breed publiek. We stellen alles in het werk om uw woning zo snel en vooral zo goed mogelijk te verkopen.

Taxatie

Als u een appartement of woonhuis heeft gekocht dan wil uw hypotheekverstrekker de zekerheid hebben dat hun onderpand ook de waarde heeft die u er voor betaald heeft. De hypotheekverstrekker wil een taxatie, een nauwkeurige waardebepaling van uw woning, van een onafhankelijke makelaar. Pauline Crone van ons kantoor taxeert al jaren voor verschillende banken woningen en kan u snel helpen als u een taxatie nodig heeft.

U heeft in onderstaande gevallen een taxatierapport nodig:

  • Financiering van een nieuwe woning.
  • Het oversluiten van uw huidige hypotheek.
  • Nalatenschap.
  • Belasting.
  • Boedelverdeling.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaars Vereniging van Amsterdam (MVA) en het NWWI.

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van ons voor een gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het gehele traject in zijn werk gaat en beantwoorden we al uw vragen.

Verhuur

Ook voor een tijdelijke woning kunt u bij ons terecht. Wilt u uw woning verhuren of heeft u zelf tijdelijk ander onder dak nodig? Neem dan contact met ons op.