Over ons

De ideale combinatie: aandacht en ervaring.

Bij Dames van Vermeer weten we dat het aan- en verkopen van een nieuwe woning veel meer is dan zomaar een transactie. U bent op zoek naar de plek waar u de volgende stap zet en bouwt aan uw toekomst. We begrijpen dat dit soort beslissingen niet over één nacht ijs gaan en nemen de tijd om precies het juiste plekje voor u, uw gezin of bedrijf te vinden.

De Dames van Vermeer

Het  makelaarskantoor is opgericht door Nanette en Letty . Met het vrouwelijke karakter dat ons kantoor zo eigen maakt, zeg maar de ‘female touch en intuïtie’, in combinatie met onze klantgerichte dienstverlening waar persoonlijke aandacht centraal staat maken we voor u het verschil! Wij weten wat u beweegt en dat de ‘deal’ belangrijk is maar dat een huis boven alles goed moet voelen.

‘Stenen hebben waarde, maar het gaat om de klik met het huis’

Wij zijn flexibel en gepassioneerd. We houden van ons vak en met maar liefst gemiddeld 15 jaar werkervaring in Amsterdam en omgeving hebben wij alle kennis van de Amsterdamse huizenmarkt in huis om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden.

Johannes Vermeer

The Little Street - van Vermeer

The Little Street – van Vermeer

Onze naam heeft alles te maken met de plek waar ons kantoor is gesitueerd: het Johannes Vermeerplein nummer 5. Daarbij staat het jaar 2016 – ons oprichtingsjaar – geheel in het teken Johannes Vermeer en alle “Dames” die hij geschilderd heeft.

Ons logo is gebaseerd op het schilderij ‘The Little Street’ van Vermeer. Naast dat we het een mooi schilderij vinden, staat het ook symbool voor de manier waarop wij werken. We zoeken zelfs in de kleinste straten naar de leukste, meest bijzondere en voor u meest aansprekende en passende woningen van Amsterdam en omgeving.