Omschrijving

Een uitermate sfeervol en in uitstekende staat verkerende woonboerderij, inhoud circa 1.790 m³, met een prachtig tuin met een ecologische zwemvijver. De woonboerderij is rustig gelegen, tegenover de Vughtse Heide op de hoek van de
Lekkerbeetjenlaan en de Bréautélaan te midden van het Villapark van Vught.

De woonboerderij met een prachtige onder architectuur aangelegde tuin kenmerkt zich door luxe, hoge plafonds en veel lichtinval en is verrassend groot. De boerderij staat pal op de kadastrale grens en derhalve is het kavel maximaal benut door de privé gelegen tuin met een vrijstaande dubbele garage, een saunaverblijf en de ecologische zwemvijver.

De woonboerderij heeft ruim entree, een riante living met aansluitend twee study’s, een ouderslaapkamer met uitzicht over de zwemvijver en een badkamer en-suite met een tweede slaapkamer/kleedkamer. Op de begane grond bevinden zich tevens een woonkeuken, een kinderkamer/tvkamer/proeflokaal, een bijkeuken/berging en een tweede berging c.q.wijnkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers, een badkamer, een berging en een aparte ruimte met keukenblok en vast bureaublad (deze ruimte is oorspronkelijk bedoeld als badkamer en kan indien gewenst, weer in die staat worden teruggebracht). Een gedeelte van deze verdieping leent zich ook uitstekend voor kantoor/werkruimte aan huis wat nu dan ook als zodanig wordt gebruikt. Over de hele lengte van de boerderij bevinden zich twee riante zolders.

De woonboerderij is op korte afstand gelegen van alle uitvalswegen en op korte fietsafstand van het centrum van Vught en Den Bosch evenals de natuurgebieden “De IJzeren Man” en Het Bossche Broek. Er zijn diverse lagere, middelbare scholen en sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) op fietsafstand gelegen.

Historie

De woonboerderij is onder vele Vughtenaren bekend als “De boerderij van Genuchten”, een plek waar zij eieren en bloemen kochten. De woonboerderij is in 2001 op de voorgevel na volledig afgebroken en met behoud van dezelfde bakstenen volledig nieuw gebouwd. De landelijke sfeer van de woonboerderij is hierdoor behouden echter met het comfort en de luxe van deze tijd. De boerderij is volledig geïsoleerd, heeft dubbele beglazing, vloerverwarming, een centraal stofzuigersysteem en een mechanische afzuigsystemen en er is gebruikt gemaakt van luxe materialen.

Algemeen

Bouwjaar woonboerderij: 2001
Inhoud woonboerderij: circa 1.790 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 439 m²
Externe bergruimte/garage: 49 m²
Aanvaarding: in overleg

Kadastrale gegevens

Gemeente: Vught
Sectie: E
Nummers: 3939
Totale grootte: 910 m²

Collegiale verkoop met Smit & Van Tartwijk Makelaars Vught

Contactpersoon: Rob van Tartwijk, 06-51492629

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.895.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2001
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
439 m2
Perceel oppervlakte
910 m2
Inhoud
1.790 m3
Aantal kamers
17
Aantal slaapkamers
7