Omschrijving

Charley Tooropgracht 257 te Diemen

Prachtig licht 3-kamer appartement van 65 m² met balkon, gelegen op eigen grond in nieuwbouwwijk Holland Park te Diemen. Het appartement beschikt tevens over twee eigen bergingen en het complex heeft een lift!

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in Holland Park, op slechts 15 minuten van hartje Amsterdam. Holland Park beschikt over sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie design appartementen. Holland Park is een bruisende wijk met goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen. Mede door de centrale locatie is Holland Park zeer in trek. Binnen een mum van tijd is het centrum van Diemen of Amsterdam bereikbaar. Het NS station Diemen Zuid en metrostation zijn op loopafstand en goed bereikbaar en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10).

Indeling:

Begane grond:
Mooi verzorgde centrale entree met lift en trappenhuis.

Vierde verdieping:
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, welke via trap of lift te bereiken is. Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan achterzijde van het appartement bevinden zich twee goed formaat slaapkamers, beide met een inbouwkast. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoek radiator en een dubbele wastafel.
Vanuit de hal is een w.c. met fontein te bereiken.
De woon- eetkamer is een fijne, lichte ruimte door de grote raampartijen en hoge plafonds. Vanuit hier is er directe toegang tot het balkon met uitzicht over de karakteristieke grachten van Holland Park.
De woon- eetkamer is verder voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur als 4-pits inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, afwasmachine en combi-oven. Hiernaast bevindt zich een inpandige berging die dient als wasruimte en extra berging.
Verder is er een gemeenschappelijke binnentuin en zijn er diverse fietsenstallingen voor de bewoners. In de onderbouw van het complex bevinden zich twee eigen bergingen.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte wonen 64,5 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Balkon aan woonkamer van 7m²
– Bouwjaar 2020
– Gelegen op eigen grond
– Professioneel beheerde VvE met MJOP
– Service kosten € 153,72 per maand
– Bergingen (6m² en 4 m²) in de onderbouw
– Energielabel A
– Geheel voorzien van dubbelglas (HR++)
– Stadsverwarming
– Lift aanwezig
– Gemeenschappelijke binnentuin en fietsenstalling
– Oplevering kan snel, in overleg

De volgende twee clausules worden opgenomen in het koopcontract;

– Het appartement wordt verkocht volgens het principe “As is where is”.

– “Verkoper attendeert koper op het feit dat hij/zij het verkochte als laatste niet feitelijk zelf heeft gebruikt en dat hij/zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij/zij op de hoogte zou zijn geweest als hij/zij het verkochte zelf feitelijk als laatste bewoner had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico van koper komen.”

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2020
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
65 m2
Inhoud
215 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2