Omschrijving

*** DUBBEL BENEDENHUIS, COMPLEET GERENOVEERD, TUIN OP HET WESTEN 4/5 SLAAPKAMERS, 196 M²***

* English translation below *

Zeer licht, instap klaar en fraai en smaakvol verbouwd dubbel benedenhuis van 196 m2 met heerlijke zonnige privé tuin op het Westen van 47 M².
Het appartement beschikt over 4 ruime slaapkamers ( mogelijkheid voor 6 slaapkamers) en is gelegen in een rustig doodlopend, kindvriendelijk straatje met veel groen.
Het pand is gelegen in een bijzonder vernieuwbouw complex dat in 2015 bekroond is met de Amsterdamse architectuurprijs de Gouden AAP. Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd, geïsoleerd.
Uniek aan het appartement is de hoeveelheid licht, aan alle zijdes zijn de ramen en deuren voorzien van glas tot aan de vloer. Zowel de binnenkant als de buitenkant onder architectuur ontworpen.
En als kers op de taart is de erfpacht eeuwigdurend afgekocht!!

Omgeving:
Dit aantrekkelijke benedenhuis is gelegen in een rustige straat in een ruim opgezette groene wijk (Staalmanpleinbuurt) met een divers horeca- en winkelaanbod op loopafstand (Radion, B Amsterdam, Benji’s, supermarkten, drogist, slager, bakker, kleermaker, stomerij). Een variëteit aan hippe horeca en bijzondere winkels vind je in de nabijgelegen populaire Hoofddorppleinbuurt. Mocht je niet te ver van huis willen, organiseren leden van de VVE gezellige pizza avonden!
De omgeving is omringd door parken, zo heb je dichtbij het Rembrandtpark, Sloterpark en het is ook maar 10 minuten fietsen naar het beroemde Vondelpark.

De indeling is als volgt:
Begane grond:

Entree, ruime hal met garderobekast, toilet met fontein.
De luxe woonkeuken (ca. 40 m2) is voorzien van op maat gemaakt kookeiland en alle denkbare inbouwapparatuur, zoals een afzuiginstallatie, vaatwasser, 5 pits wok fornuis, een stoomoven, combimagnetron, koelkast, separate vriezer en ingebouwd koffiezetapparaat. De keuken zelf beschikt over voldoende opbergruimte en is voorzien van greep loze lades en een Corian aanrechtblad. De keuken geeft toegang tot de inpandige berging met wasmachine- en droger aansluiting en middels een glazen schuifpui tot de tuin.

Vanuit de keuken heeft u middels een glazen schuifpui toegang tot de voorzijde van het huis en middels de dubbele glazen schuifpui toegang tot de heerlijke, met zorg aangelegde privétuin, gelegen op het Westen met een elektrisch zonnescherm over de volle breedte van de woonkeuken. In de privé tuin is er ruimte voor het veilig en overdekt stallen van uw (elektrische) fiets(en). De privé tuin grenst aan de fraaie goed onderhouden gemeenschappelijke afsluitbare rustige binnen-/siertuin (2800 m2). De woning en de tuin zijn dan ook via een afgesloten achterom bereikbaar.

Eerste verdieping:

Middels de met zorg ontworpen designtrap van staal bereikt u de ruime woonkamer. Langs de trap met vide vindt u een op maat gemaakt wandmeubel met diverse inbouwkasten (op zowel begane grond en eerste verdieping) en een echte eyecatcher de geïntegreerd wijnkast met dimbare verlichting.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime zithoek met nis voor de TV en bio-ethanol haard in maatwerk blauw staal en heeft u uitzicht op de binnentuin (schuifpui/Frans balkon). Aan de voorzijde van de woning is er ruimte voor een tweede eethoek of werkruimte en treft u tevens het eerste inpandige balkon (met ochtendzon). Onderdeel van de woonkamer is een separate ruimte welke gebruikt kan worden als werkruimte. Langs de wand treft u hier blauw stalen planken over de lengte van de muur. Vanuit de woonkamer heeft u via de ruime hal toegang tot; de eerste ruime slaapkamer (ca. 14 m2) het tweede separate toilet met fontein.
De ruime en lichte badkamer (ca. 13 m2) voorzien van op maat gemaakt badmeubel met veel bergruimte, elektrische vloerverwarming, twee douches, een losstaand bad, en middels een schuifdeur directe toegang tot de ouder slaapkamer.
De tweede slaapkamer (ca. 20 m2)is voorzien van inbouwkasten en vanuit hier is toegang tot het tweede inpandige balkon aan de voorzijde.
De derde slaapkamer (ca. 22 m2) deze is ook voorzien van inbouwkasten en heeft een leuk uitzicht op binnentuin. Hiernaast ligt aan de achterzijde de vierde slaapkamer (ca. 9 m2) met uitzicht op de binnentuin. In deze slaapkamer zijn water aan- en afvoer voorbereidingen getroffen voor een eventuele plaatsing van een extra keuken/badkamer.

Algemeen
* Woonoppervlakte 196 m2 Meetrapport aanwezig.
* Bouwjaar 1958, volledig getransformeerd in 2014. Het pand is ontworpen en verbouwd onder architectuur en in 2015 bekroond is met de Amsterdamse architectuurprijs de Gouden AAP.
* De verbouwing van het pand, alsmede de woning is verbouwd door een gecertificeerde aannemer (Bouwgarant)
* Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
* Het appartement maakt deel uit van een actieve VvE (31 woningen) met een professionele beheerder en een meerjaren- onderhoudsplan.
* De servicekosten bedragen 208,28 euro per maand.
* Twee parkeervergunningen te verkrijgen
* Het object bestaat uit 3 appartementsrechten.
* Alle wanden en plafonds zijn strak afgewerkt
* Het gehele appartement is voorzien van een strakke gietvloer met vloerverwarming (verdeeld in 7 separaat in te regelen zones)
* Het gehele appartement is voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen met isolatie glas
* De woning is geheel geïsoleerd (energielabel B) en v.v. mechanische ventilatie (op moment van aanvragen energielabel was energielabel A mogelijk door het afkoppelen van de mechanische ventilatie).
* De woning beschikt over een aandeel van 5,62% in het zonnepanelenpark op het dak van het pand van in totaal 80 zonnepanelen (24,8 kWp), wat neerkomt op 4,5 panelen en ca. 1.4 kWp opbrengst.
De zonnepanelen zijn ondergebracht bij een aparte VvE.
* Het is eventueel mogelijk om op de begane grond uit de bouwen en/of op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand een hangend balkon te realiseren (zoals andere buren reeds hebben gedaan).
* Aansluiting voor elektrisch zonnescherm op eerste etage is reeds aanwezig.
* Er is een afsluitbare professioneel aangelegde en onderhouden gemeenschappelijke binnentuin (mandelig eigenaarschap en eigen VvE).
* Privé tuin met tuinverlichting en buitenkraan
* Oplevering in overleg.

De woning ligt in stadsdeel Slotervaart tussen het Slotervaartziekenhuis en het World Fashion Center in. Stadsdeel Slotervaart wordt gewaardeerd als een sociaal en levendige buurt. De woning ligt op 1 min loopafstand van de tram en metrohaltes Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg. Hoofddorpplein ligt op 5 minuten fietsafstand. Het vondelpark, Sloterplas en het nieuwe meer bereikt u binnen 10 minuten fietsen. Ook met de auto is de woning goed te bereiken. In de nabijheid van de woning liggen diverse snelwegen zoals de A4, A10 en de A9 binnen 5 min bereikbaar. Door deze gunstige locatie is bijvoorbeeld luchthaven Schiphol met 10 min bereikbaar per auto. Je dagelijkse boodschappen doe je in de buurt en het centrum van Amsterdam is op fietsafstand. De omgeving is autoluw met veelal ondergronds gesitueerde parkeergelegenheden. Rustig wonen in een groene buurt waar nog gewoon op straat gespeeld kan worden.

* English translation *

Very light, ready to move in and beautiful and tasteful renovated double ground floor apartment of 196 sqm with a sunny private garden facing the West of 47 sqm.
The apartment has 4 spacious bedrooms (possibility for 6 bedrooms) and is located in a quiet, child-friendly street with lots of greenery.
Unique thing of this apartment is so much of light, on all sides the windows and doors are with glass un to the floor.
The whole house is designed under architecture.
The ground lease is already been payed for eternal!

Lay-out:
Ground floor:
Entrance, spacious hall with wardrobe, toilet with fountain.
The luxury kitchen (approx. 40 sqm) is equipped with a custom-made cooking island and built-in appliances, such as an extractor hood, dishwasher, 5-burner wok stove, a steam oven, combi microwave, refrigerator, separate freezer and built-in coffee maker. The kitchen itself has sufficient storage space and is equipped with handle-less drawers and a Corian counter top. The kitchen gives access to the storage room with washing machine and dryer connections. And with glass sliding doors to the garden.
The private garden is beautiful and well- maintained. There is acces from the private garden to the communal garden (2800 sqm).

First floor:
You reach the spacious living room via the carefully designed steel design staircase. Along the staircase with loft you will find a custom-made wall unit with various built-in cupboards (on both the ground floor and first floor) and a real eye-catcher is the integrated wine cabinet with dimmable lighting.
On the first floor is the spacious sitting area with a bio-ethanol fireplace, built in blue steel and you have a view over the beautiful garden (sliding doors/French balcony). At the front of the house there is room for a second dining area or workspace and you will also find the first balcony (with morning sun). From the living room you have access to; the first spacious bedroom (approx. 14 sqm) the second separate toilet with fountain.
The spacious and bright bathroom (approx. 13 sqm) with custom-made vanity unit with plenty of storage space, electric floor heating, two showers, a free-standing bath, and direct access to the master bedroom through a sliding door.
The second bedroom (approx. 20 sqm) has fitted wardrobes and from here there is access to the second indoor balcony at the front.
The third bedroom (approx. 22 sqm) is also equipped with fitted wardrobes and has a nice view over the communal garden. At the rear is the fourth bedroom (approx. 9 sqm). Water supply and drainage preparations have been made in this bedroom for a possible installation of an extra bathroom.

Particularities:

* Living area 196 sqm excluding. Measurement report available.
* The renovation of the building, as well as the house has been renovated by a certified contractor.
* Leasehold has been payed off perpetually.
* Two parking permits available
* The apartment is part of an active VvE (31 apartments) with a professional manager and a there is maintenance plan.
* The service costs are 208.28 euros per month.
* The entire apartment has floor with floor heating (divided into 7 zones that can be controlled separately)
* The entire apartment is equipped with maintenance-free aluminum frames with insulation glass
* The house is fully insulated (energy label B) and equipped with mechanical ventilation (at the time of applying for an energy label, energy label A was possible by disconnecting the mechanical ventilation).
* It is possible to realize a hanging balcony on the ground floor and/or on the first floor at the rear of the building (as other neighbors have already done).
* Private garden with garden lighting and outside water tap
* Delivery in consultation.

The house is located in the Slotervaart district between the Slotervaart Hospital and the World Fashion Center. The house is a 1-minute walk from the tram and metro stops Heemstedestraat and Henk Sneevlietweg. Hoofddorpplein is a 5-minute bike ride away. The Vondelpark, Sloterplas can be reached within 10 minutes by bike. The house is also easily accessible by car. In the vicinity of the house are various highways such as the A4, A10 and A9 within 5 minutes. Due to this favorable location, Schiphol Airport can be reached by car in 10 minutes, for example. You can do your daily shopping nearby and the center of Amsterdam is within cycling distance. Living in a green neighborhood where you can still play in the street.

Kenmerken

Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1958
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
196 m2
Inhoud
647 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4