Omschrijving

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid, dit mooie appartement van 96 m², gelegen op tweede verdieping voorzien van 3 slaapkamers en twee badkamers plus een heerlijk balkon dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin.

Bestaande uit:
Entree, trapportaal, entree appartement op de tweede verdieping, hal met toegang naar zeer lichte & royale woonkamer met twee maal openslaande deuren naar een frans balkon. In het verlengde van de woonkamer een moderne open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. Verder een prettige ruime bergkast/bijkeuken waar men nog wat extra keukenspullen kan plaatsen.
Het appartement heeft drie slaapkamers: één master bedroom aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, beide met toegang naar het balkon. Een moderne badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, toilet en vaste kast met wasmachine aansluiting. De andere badkamer heeft een inloopdouche en wastafel, daarbij nog een separaat toilet met fontein. Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 96 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktische ingedeelde woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers
– Balkon van 4,30m²
– Woning is voorzien van een eiken houten vloer
– Gemeentelijk monument
– VvE bestaande uit 8 leden
– Servicekosten bedragen € 84,94 per maand
– Erfpacht bedraagt € 1.467 per jaar, tijdvak loopt tot 15 april 2063
– Voorwaarden erfpacht 2000
– Oplevering kan snel

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met een diversiteit aan winkels en boetieks, die deze buurt tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving van het appartement: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede basis- en middelbare scholen (waaronder de British School en de Amsterdam International Community School) en kinderopvang. Ook diverse stadsparken voor waaronder het welbekende Vondelpark, het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dichtbij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.

De bereikbaarheid is uitstekend: Station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met luchthaven Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aan de Stadionweg, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen verkrijgen.

** ENGLISH VERSION **

Located in a beautiful location, around the corner from the Beethovenstraat, we offer this practically laid out 4-room apartment located on the second floor of 96 m2 with three bedrooms and two bathrooms.

GENERAL
– Living area 96m2 (in accordance with measurement instructions);
– equipped with double glazing
– wooden floor throughout the house;
– Nice balcony
– Service costs are € 84,94 euro per month;
– concerns a municipal monument and protected cityscape;
– Leasehold € 1.467 a year (15 april 2063)
– delivery in consultation.

Various shopping areas can be found in the immediate vicinity, such as: the chic Beethovenstraat with its luxurious delicatessen, cozy terraces and shops for daily shopping (AH or Marqt). Every Friday there is an organic market around the corner (Minervaplein). The apartment is easily accessible by public transport and car. Both the NS Station Amsterdam Zuid/W.T.C., as well as the important roads (including ring road A-10) and Schiphol Airport are a short distance away. There is also plenty of parking space in the immediate vicinity (two parking permits can be obtained immediately).

Kenmerken

Koopprijs
€ 749.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1939
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
96 m2
Inhoud
315 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3