Omschrijving

Ruim en zeer licht dubbel bovenhuis in de Rivierenbuurt met 3 slaapkamers, apart appartementje op de vierde verdieping met eigen keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Totaal 5 slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Op loopafstand vind je de Maasstraat met diverse winkels, hippe restaurants, gezellige koffietentjes, crèches en basisscholen. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52, tramlijnen 4 en 12, diverse bussen en NS stations RAI en Amstel) en met de fiets bent u in 5 minuten in De Pijp. Binnen 2 minuten op de Ring A-10 of A-2.

INDELING
Fraaie stenen buitentrap. Entree trappenhuis. Middels het keurige gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de derde verdieping het appartement.

Derde verdieping

De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich de aparte wc. Van voor naar achter loopt de ruime en lichte woonkamer, openslaande deuren naar een balkon op het Zuiden
De halfopen keuken is aan de achterzijde en heeft tevens toegang tot een tweede balkon op het Zuiden.
Ook aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met toegang tot het 2e balkon op het Zuiden met daarnaast badkamer met ligbad en wastafel.
Aan de voorzijde liggen 2 slaapkamers.

Vierde verdieping

Middels de trap op de derde verdieping bereik je de vierde verdieping met klein balkon aan de voorzijde. Deze verdieping is ook via het algemene trappenhuis te bereiken.
Deze verdieping heeft een moderne keuken, badkamer met douche en wc., een woonkamer en een slaapkamer ( kan ook 2 slaapkamers)
Deze verdieping is te gebruiken als extra slaapkamers of eventueel voor een Nanny.

Boven de 4e verdieping is een ruime berging met een Veluxdakraam, te bereiken met een Vlizotrap, deze berging is in gebruik bij de eigenaar, niet genoemd in de splitsingsakte en niet in eigendom, maar ook niet bereikbaar voor andere bewoners.

BIJZONDERHEDEN
– Afgekochte erfpacht tot 15-09-2056
– Overstap eeuwigdurende erfpacht aangevraagd
– eeuwigdurende afkoop € 27.500
– vastzetten na 2056 € 1.735,85 per jaar ex prijsindexverhoging
– Bouwjaar: 1934
– Energielabel E
– Maar liefst 3 balkons / buitenruimtes
– 2 badkamers, 2 toiletten, 2 keukens
– 5 slaapkamers
——————————————————————————————

Kenmerken

Koopprijs
€ 895.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1934
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
145 m2
Inhoud
530 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5