Omschrijving

Ontdek het ultieme stadsleven in dit appartement gelegen aan de Prinsengracht, tussen het Amstelveld en de Vijzelstraat.

Het appartement bevindt zich in het rijksmonument en voormalige pakhuis “De Arend”. De woonkamer aan de
gracht heeft 6 ramen op het Zuiden en is daardoor zeer licht.

Het appartement ligt centraal, nabij de Utrechtsestraat en Vijzelstraat met hun vele winkels, café’s en restaurants. Er zijn de nodige scholen in de buurt en er is toegang tot diverse trams en de metro Noordzuidlijn om de hoek.

De gemeenschappelijke tuin, fietsenstalling en was- en droogruimte bieden het nodige comfort en worden centraal onderhouden.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree met ruime hal en bellenbord met video. Een trap met 4 treden (trapliftje aanwezig) biedt toegang tot het appartement op de bel-etage.

Bel-etage:
Direct achter de voordeur van het appartement bevindt zich de hal met marmeren vloer, wc en garderobe. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met open haard, houten vloer en 6 ramen aan de gracht.
In het midden van het appartement bevindt zich de ruime woonkeuken met marmeren vloer en aan beide zijkanten ramen, waardoor ook hier veel licht naar binnen komt. De keuken biedt uitzicht op het groen van de tuinen van de panden aan de Prinsengracht en de Kerkstraat.
Aan de achterzijde ligt de master bedroom met 6 ramen aan de riante binnentuin, een raam aan de zijkant, inbouwkasten en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en wc.

Souterrain:
Aan de voorzijde ligt een tweede slaapkamer die zowel via een inpandige wenteltrap als via dubbele deuren vanaf de gracht bereikbaar is. Door de ramen op het zuiden in de toegangsdeuren en het brede, extra raam is ook hier goede lichtinval.
Aan de achterzijde bevindt zich in het souterrain de derde slaapkamer met drie ramen naar de binnentuin. Ook hier is toegang zowel via een inpandige trap vanuit het appartement als via de aansluitende berging met eigen, externe toegangsdeur.

Bijzonderheden:
Eigen grond
Rijksmonument
Actieve VVE, wordt beheerd door Velzel VVE Beheer
servicekosten € 399,00 en € 365,00 voorschot verwarming
Blokverwarming
Grote gemeenschappelijke tuin
Gemeenschappelijke wasmachine- en drogerruimte en fietsenstalling

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.475.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1680
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
175 m2
Perceel oppervlakte
175 m2
Inhoud
574 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3