Omschrijving

Licht en goed ingedeeld studio appartement, op een top locatie in de Dapperbuurt.
In 2008 gesplitst en volledig gerenoveerd. Zeer geschikt voor Studenten!

INDELING
Gezamenlijk trappenhuis, entree op de eerste verdieping. Hal, woonkamer met aan de voorzijde grote ramen die zorgen voor een fijne lichtinval. Aan de achterzijde is het slaapgedeelte en bevindt zich ook de open keuken. Vanuit de hal toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de vierde verdieping is een berging van 5m2.

OMGEVING
Gelegen in het bruisende Amsterdam Oost, in de Dapperbuurt. Om de hoek van de gezellige Dappermarkt, voor de dagelijkse boodschappen. De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit op loopafstand. Het Oosterpark, Artis, Tropenmuseum, diverse winkelstraten en vele gezellige koffietentjes, cafés en restaurants bevinden zich allemaal in de buurt.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Het appartement is gelegen in het doodlopende stukje van de Pieter Vlamingstraat.
Het NS station Muiderpoort is om de hoek gelegen. Er zijn diverse tram-, metro- en bushaltes nabij.
Op de openbare weg is het betaald parkeren en voor bewoners is het mogelijk een vergunning aan te vragen.

BIJZONDERHEDEN
– Lichte en ruime studio van 36m2
– Top locatie
– Hogeschool van Amsterdam en Universiteit op loopafstand
– Berging van 5m2
– Erfpacht afgekocht tot 15-7-2058
– actieve en gezonde VvE
– Oplevering in overleg

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Dames van Vermeer Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1909
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
36 m2
Inhoud
110 m3
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1