Omschrijving

Karakteristiek en licht appartement met Frans balkon aan de voorzijde.
Het appartement is gelegen in een rustig deel van de Plantagebuurt in het centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht over de gracht. De Nieuwe Prinsengracht ligt in het verlengde van de Prinsengracht in de Oostelijke grachtengordel, vlakbij Carré, de Magere Brug, Hermitage, de Stopera, Artis, de Utrechtsestraat en het Rembrandtplein.

Appartement:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u op de derde verdieping waar het appartement zich bevindt. De entree geeft toegang tot een ruime woonkamer aan de voorzijden met openslaande deuren naar een balkon.
Aan de achterzijde het eetgedeelte en de keuken alsmede de badkamer. Vanuit de keuken en eetgedeelte een mooi weids uitzicht. In de hal een separaat toilet en de meterkast.
Middels trap naar de bovenste verdieping: zeer ruime masterbedroom aan de voorzijde, in het middenstuk een kast met de cv installatie en een kast met wasmachine aansluiting, separaat toilet en aan de achterzijde twee slaapkamers

De Nieuwe Prinsengracht is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer, binnen 5 minuten bent u op de ring A-10 Noord of de ring A-10 Zuid/Oost en metro en tramhalte op ongeveer 50 meter.

Bijzonderheden
– EIGEN GROND
– Bouwjaar ca. 1891
– Eigen berging in souterrain, via voorzijde te bereiken
– Schilderwerk 2019
– VvE eigen beheer, bestaande uit 4 appartementsrechten, MJOB aanwezig.
– Servicekosten € 200,- per maand
– niet bewonersverklaring/ouderdomsverklaring
– Aanvaarding in overleg

**********************************************

English version:
Characteristic and bright apartment with French balcony at the front.

The apartment is situated in a quiet part of the “Plantagebuurt” in the centre of Amsterdam with a fantastic view over the canal. The Nieuwe Prinsengracht is an extension of the Prinsengracht nearby Carré, the Magere Brug, Hermitage, the Stopera, Artis Zoo, the Utrechtsestraat and the Rembrandtplein.

Apartment:
You enter the apartment on the third floor trough the common staircase. The entrance provides access to a spacious living room in the front. At the rear side of the apartment we have the dining area and the kitchen and the badroom.
From the dining area you have a nice open view. In the hallway we will find the separate toilet
On the top floor we have three bedrooms, a closet with washing machine and a closet with the central heating system.

You can reach the Nieuwe Prinsengracht easy by car and public transport, within 5 minutes you reach the ring A-10 North and the ring A-10 South/East. Metro and tram stop are about 50 meters away.

Particularities
– Year of construction approx. 1891
– OWN GROUND
– Own storage in the basement, accessible from the front
– Painting 2019
– VvE own management, consisting of 4 apartment rights, MJOB present.
– Service costs € 200 per month
– Acceptance in consultation

Kenmerken

Koopprijs
€ 795.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1891
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
121 m2
Inhoud
417 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3