Omschrijving

Prachtig en royaal dubbel bovenhuis van ruim 160 M2 gelegen in de geliefde Nicolaas Maesstraat. Dit ruim opgezette bovenhuis heeft de beschikking over 4 slaapkamers en een spectaculair dakterras van 60 M2. Het appartement is zeer netjes onderhouden en beschikt over stijlvolle details, zoals een woonkamer en suite, de originele schouwen, fraai stijlplafonds, een werkende gashaard, een mooie houtenvloer en een plafondhoogte van 3 meter op beide verdiepingen. De Nicolaas Maesstraat is een rustige en ruim opgezette straat gelegen in de gerenommeerde Museumkwartierbuurt, om de hoek van de Van Baerlestraat en het Vondelpark.

Indeling:
Begane grond;
EIGEN entree, trap naar de tweede verdieping, hal die toegang geeft tot alle vertrekken en een toilet met fontein. Toegang tot de 13 meter diepe woonkamer en suite die beschikt over een massief houtenvloer, prachtige stijlplafonds, de originele schouwen en een werkende gashaard. Vanwege de hoge plafonds en de grote raampartijen is er bijzonder veel lichtinval in het appartement. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde en het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde. Hiernaast is een ruime werkkamer. Zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een balkon. De bijzondere open keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft de beschikking over een 5-pits gasfornuis, met hetelucht oven, een vaatwasser en een afzuigkap. De keukenwand is bekleed met een waanzinnig mooi mozaïek werk.

Derde verdieping;
Overloop, gang, aan de achterzijde de “master bedroom” met fraai ingebouwde kastenwand en openslaande deuren naar het balkon. Hiernaast bevindt zich een kleinere slaapkamer. Ingebouwde kasten in de gang, voor wasmachine en droger, CV- ketel en aan de andere zijde van de trap een bergkast.
Dan is een van de absolute toppers van dit heerlijke bovenhuis de nieuwe badkamer in het midden. Je wordt overvallen door een oase van rust, een spectaculaire plantenwand, niet van echt te onderscheiden, een royale inloopdouche, vrijstaand ligbad, prachtig wastafelmeubel met dubbel wastafel en een tweede w.c.
Aan de voorzijde liggen nog twee goed formaat slaapkamers beide met een inbouwkast.

Dakterras;

In 2005 is dit waanzinnige dakterras aangelegd, met dakopbouw voor uw kussens en andere spullen.
Het dakterras heeft een koelkast, douche met warm water en is voorzien van elektra. U heeft hier een mooi uitzicht over de stad, voldoende ruimte om lekker te loungen, te dineren, maar vooral te genieten van zon!

Vereniging van eigenaren;
De VvE bestaat uit twee leden en wordt beheerd.
De servicekosten bedragen thans € 170,- maand.

Bijzonderheden
– Gelegen op eigen grond.
– Door het gehele appartement ligt een prachtige houtenvloer.
– Royale dakterras van 60 M2 met de gehele dag zon!
– Conform de Nen2580 meting heeft het gehele appartement een woonoppervlakte van 160,8 m2
– Levering in overleg, kan snel.
– Nieuwe luxe badkamer
– Voordeur onlangs geschilderd en voorzien van nieuw veiligheidsslot

Locatie
Het pand is gelegen in een van de meest geliefde straten in Amsterdam Zuid, op loopafstand van het Concertgebouw en het Museumplein en om de hoek van de bekende Van Baerlestraat met zijn vele speciaalzaken en boetiekjes. Hier vindt men onder andere Renzo’s Delicatessen, The Seafood Bar en Entrecote et les Dames. De luxueuze winkelstraten P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat zijn zeer nabij. Op de Cornelis Schuyt treft u onder andere de bekende slagerij de Schuyt, bloemenspeciaalzaak Menno Kroon, brasserie van Dam, koffie/ lunchroom de Joffers en het café Verhulst. Door de ligging nabij het Museumplein, de grote verscheidenheid aan restaurants en de vele winkels- en speciaalzaken in deze omgeving, is de Nicolaas Maesstraat een zeer aantrekkelijke locatie om te wonen. Voor ontspanning is het Vondelpark op enkele minuten afstand en de prachtige grachten in het centrum van Amsterdam zijn ook binnen een handomdraai te bereiken.

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****

Beautiful and double floor apartment, of 161 m2 located in the beloved Nicolaas Maesstraat. This spacious upstairs apartment has 4 bedrooms and a lbig roofterrace from 60 M2. The house is very neatly maintained and features stylish details such as a living room en suite, the original shutters, beautiful style ceilings, a working fireplace, a beautiful wooden floor and a ceiling height of 3 meters on both floors. The Nicolaas Maesstraat is a quiet and spacious street located in the renowned Museumkwartierbuurt, around the corner of Van Baerlestraat and the Vondelpark.

Format:
Ground floor;
Own entrance, stairs to the second floor, hall that gives access to all rooms and a the toilet. Access to the 13 meter deep living room en suite which features a wooden floor, beautiful style ceilings, original shades and a working gasfireplace. Due to the high ceilings and the large windows, there is a lot of light in the house. The dining area is back side and the living area is at the front. The kitchen is at the rear, with features a 5-burner gas cooker, and oven, dishwasher. Next to the livingroom is an extra room, now used as a study with built in closet.
Third floor;
Hallway, at the rear the “master bedroom” with beautiful built-in cupboards and patio doors to the balcony. Next to that is a smaller bedroom. Built-in cupboards in the hallway, for washing machine and dryer, central heating boiler and on the other side of the stairs a storage cupboard.
Then one of the absolute highlights of this lovely house is the new bathroom ( 2022) in the middle. You will be surprised by an oasis of peace, a spectacular plant wall, indistinguishable from the real thing, a spacious walk-in shower, freestanding bath, beautiful washbasin furniture with double washbasin and a second toilet
At the front are two more good-sized bedrooms, both with a built in closet.

Roof terrace;

This amazing roof terrace was built in 2005..
The roof terrace has a shower and is equipped with electricity.
Here you have a beautiful view over the city, plenty of space to lounge, dine, but above all to enjoy the sun!

Owners Association;
The VvE consists of two members and is managed.
The service costs are currently € 170,- month.

Details
– Located on own ground.
– New bathroom ( 2022)
– There is a beautiful wooden floor throughout the apartment.
– Spacious roof terrace of 60 M2 with sun all day long!
– In accordance with the Nen2580 measurement, the entire apartment has a living area of ??160.8 m2
– Delivery in consultation, can be done quickly.
– In the middle is the wonderfull new bathroom ( 2022)
– Front door recently painted

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.495.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1901
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
161 m2
Perceel oppervlakte
151 m2
Inhoud
611 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5