Omschrijving

Per direct beschikbaar! Heerlijke bovenwoning in een historisch pand in de geliefde Kinkerbuurt.

Gelegen op super leuke locatie in het populaire Oud-West, dit bijzonder licht en ruime 3-kamer appartement verdeeld over anderhalve woonlaag met een totaal oppervlak van 61,10m2 dit is inclusief berging die thans in gebruik als slaapkamer. en middels een interne trap te bereiken is.
Het appartement heeft een heerlijk ruime woonverdieping, met woonkamer en een aparte woon- eetkeuken aan de achterzijde plus een riante slaapkamer op de bovengelegen verdieping.

Locatie:
Het appartement is gelegen in het gezellige Oud-West tussen de Kinkerstraat en de Borgerstraat, op loopafstand van het Vondelpark (met tennisbanen aan de Kattelaan) sportschool David Lloyd (op de kop van de Overtoom).
De Hallen en een scala aan winkels, talrijke cafeetjes en restaurantjes, zoals; ’t Vierde Baarsje, Gent aan de Schinkel en Edel. Het is vijf minuten fietsen en u bent in de Jordaan of op het Leidseplein.
Maar ook tram 1, 7 & 17 zijn op loofafstand.

Indeling:
Entree van het appartement begint op de derde verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot een ruime woonkamer aan de voorzijde met een zonnig Frans balkon.
Vanuit de hal is een badkamer met toilet, douche en wastafel toegankelijk. Aan de achterzijde ligt een gezellige woon- eetkeuken. De huidige keuken is aan vervanging toe, er zijn tal van mogelijkheden.
Vanuit de keuken is er toegang tot de bovengelegen slaapkamer met grote inloopkast. Vanuit hier is ook een toegangsdeur naar het gemeenschappelijke trappenhuis.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1911;
– Appartement verdeeld over 1,5 verdieping
– Woonoppervlakte 61,10 m² conform meetrapport;
– Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 juni 2055, aanvraag is tijdig gedaan voor het overstappen naar eeuwigdurend stelsel, dus onder gunstige voorwaarden.
– Actieve VvE ( Lootsstraat 5-11 en Borgerstraat 224-228) welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie Vve Diensten;
– Servicekosten € 138,28 per maand MJOP aanwezig
– Oplevering kan spoedig
– Energielabel G, ondanks geheel voorzien van dubbel glas. Het betreft een verouderde Cv-ketel en het appartement heeft weer wat liefde en aandacht nodig.

Een heerlijk licht appartement op een geweldige plek in Oud West.

Kenmerken

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1911
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
61 m2
Inhoud
196 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1