Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN VIER KAMER APPARTEMENT MET TWEE BALKONS GELEGEN OP GOEDE LOCATIE NABIJ HET GELDERLANDPLEIN

Het appartement beschikt over een woningdeel vergunning van de gemeente Amsterdam voor 3 personen.

ENTREE
Dit zeer nette en keurig onderhouden appartement ligt op de 3e en tevens bovenste woonlaag van de portiekflat. De entree ziet er keurig uit en wordt onderhouden door de VVE.

INDELING;
Ruime hal, bij binnenkomst aan de straatzijde de nette keuken, met doorloop naar de badkamer, v.v. douche en wastafel, en een wasmachine aansluiting. De keuken heeft een toegangsdeur een klein balkonnetje. Vanuit de hal bereik je twee goedformaat slaapkamers, beide gelegen aan de achterzijde, een diepe bergkast en een aparte w.c..
Woonkamer is momenteel gesplitst met nog een ruime slaapkamer achter met een groot balkon. Door het gehele appartement ligt een nette lamel parket vloer.

VVE
De servicekosten bedragen € 175,59 per maand, het is een gezonde VVE die bestaat uit Loevestein 161 tot en met 219 ( oneven nummer).

ERFPACHT
De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

OMGEVING
Het appartement bevindt zich in de groene wijk ´Buitenveldert´. Je hebt hier tal aan voorzieningen in de buurt. Zo vind je om de hoek het overdekte winkelcentrum ´Groot Gelderlandplein´ met een ruim en divers aanbod aan winkels, supermarkten en restaurants. Maar ook scholen en sportclubs behoren tot de voorzieningen in de buurt. Je auto kun je altijd voor de deur kwijt en binnen enkele minuten zit je op de ringweg A10. Het NS station Amsterdam Zuid bevindt zich op loopafstand, alsmede diverse tram-, bus-, en metrohaltes.
Niet alleen de stad is om de hoek, maar ook bevind je je binnen enkele minuten in het Amsterdamse bos of Amstelpark.

NOTARIS EN OPLEVERING:
Het opstellen van de koopakte dient plaats te vinden bij een notaris binnen de notariële Ring Amsterdam/Amstelveen binnen 5 werkdagen na mondelinge overeenstemming.
Aanvaarding; niet bezwaard, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.
De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn conform de Meetinstructie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwjaar
1963
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
65 m2
Inhoud
204 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3