Omschrijving

Bijzonder ruim en licht vijf kamer appartement van 110 m2 over één laag, gelegen op de eerste verdieping met een eigen entree en een balkon over de gehele breedte aan de achterzijde. Het appartement maakt onderdeel uit van een karakteristiek appartementencomplex in een statig deel van Amsterdam Zuid.

Indeling appartement;
Eigen entree van het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met de toegang tot alle vertrekken.
De lichte kamer en suite met twee prachtige marmeren schouwen ligt over de breedte van het pand hier en in de gang ligt een fraaie, massief eikenhouten visgraatvloer. Daarnaast beschikt het appartement over een moderne keuken en luxe sanitair. Strakke keuken v.v. 5-pitsgasfornuis en recirculatie afzuigkap, oven, afwasmachine en deur naar balkon.
Lange fraaie gang, met mooie lichtinval van de bovenlichten van de slaapkamers, aan het einde van de gang is een separaat toilet met fontein en een luxe badkamer ( 2016) met een inloopdouche met regendouche en een dubbel wastafelmeubel, daarnaast is ruimte voor uw wasmachine en droger.
Aan de achterzijde liggen de drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer ligt naast de badkamer. De slaapkamers en de keuken geven alle toegang tot het balkon waar zich een balkonkast met de verwarmingsketel bevindt.
Aan de voorzijde in de kamer en suite is nog een aparte bergkast aanwezig.

Bijzonderheden;

– eigen entree
– geheel voorzien van dubbel glas
– ruim appartement van 110 m2, NEN gemeten
– balkon aan de achterzijde over de breedte van het pand
– moderne en luxe keuken en sanitair
– visgraat eikenvloer in kamer ensuite en gang
– goede en gezonde vereniging van eigenaren
– rustige ligging in een goede buurt

Ligging en omgeving;
De woning is gelegen in een rustige straat tussen de Gerrit van der Veenstraat en de Titiaanstraat, direct achter het Olympiaplein. De ligging is extra gunstig doordat zowel de Zuidas, de luxe winkelstraten van Oud Zuid (Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat) als de diverse musea aan het Museumplein op loop-/fietsafstand liggen. De winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen op loopafstand aan het Olympiaplein of in de Beethovenstraat. Ook het Vondelpark of het Beatrixpark liggen niet al te ver weg.
Parkeren kunt u voor de deur. Er is hier sprake van betaald parkeren via een vergunningensysteem. Mogelijkheid voor het aanvragen van twee parkeervergunningen, meer informatie op te vragen bij de gemeente Amsterdam.

Eigendomssituatie;
Er is hier sprake van een voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam. De erfpachtvoorwaarden van de gemeente Amsterdam van 1994 zijn van toepassing. De jaarlijks te betalen canon bedraagt € 1.870,61 per jaar tot en met januari 2052.
De huidige eigenaar heeft tijdig een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht, deze aanvraag is nog in behandeling en de koper kan nog gebruik maken van de gunstige voorwaarden. Deze aanvraag is in te zien op verzoek bij de makelaar.

Vereniging van Eigenaren;
De vereniging bestaat uit 24 appartementen en wordt professioneel geadministreerd door Rappange Administraties B.V. De kosten zullen mede worden voldaan vanuit de opgebouwde reserves van de VvE. De servicekosten bedragen € 120,- per maand. De vereniging beschikt over een meerjarenonderhoudsplan.

Kenmerken

Koopprijs
€ 875.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1928
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
110 m2
Inhoud
343 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3