Omschrijving

Licht 2/3 kamer appartement van 60m², met balkon, op eigen grond, gelegen tussen de Amstel en de Utrechtsestraat, nabij de Magere Brug en Carré. Het appartement is gelegen in één van drie naast elkaar gelegen identieke panden uit de jaren ’30 van de vorige eeuw.

Via de centrale voordeur kom je binnen in een gemeenschappelijke gang met een verzorgd trappenhuis.
De voordeur van het appartement is op de eerste verdieping.

Aan de voorzijde een ruime woonkamer met een erker, die uitzicht biedt op de Kerkstraat; van de Magere brug tot de Utrechtsestraat. De schuiframen aan de voorzijde hebben originele bovenlichten van glas- en lood. tevens een zijkamer welke men kan gebruiken als werkkamer of extra slaapkamer.
Aan de achterzijde heeft men een slaapkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon, alsmede een keuken welke zich in originele staat bevindt. De badkamer is voorzien van douche en wc.

Het appartement dient intern geheel gerenoveerd te worden!
Verkopende partij neemt een ouderdomsclausule/ een asbestclausule en een niet-bewonersverklaring op in de koopakte.

LIGGING
Perfecte ligging aan de Kerkstraat op het deel tussen de Amstel en de Utrechtsestraat. Deze centrale ligging, midden in de grachtengordel en op loopafstand van Utrechtsestraat, de Spiegelstraat, het Amstelveld, het Rembrandtplein, Koninklijk Theater Carré, de Stopera, de Hermitage en andere musea, biedt veel mogelijkheden om het rijke assortiment aan winkels, leuke cafe’s en restaurants en gezellige terrasjes te bezoeken. Openbaar vervoer is ook op loopafstand bereikbaar. De haltes van tramlijn 4 zijn op de Utrechtsestraat. De haltes van tramlijn 1, 7 en 19 zijn op het Frederiksplein. De metrohaltes van de Oost lijn, richting Centraal Station en Station Amstel zijn op korte afstand te vinden op het Waterlooplein en het Weesperplein. Via de metrohalte van de Noord/Zuid lijn op de Vijzelgracht, die zich eveneens op loopafstand bevindt, ben je binnen een paar minuten op de Zuidas of het Centraal Station.

Bijzonderheden:
* Eigen grond
* Balkon
* Unieke locatie in het centrum van Amsterdam op 100 meter afstand van de Magere Brug
* Klein VvE van 4 leden
* Servicekosten € 59 per maand
* Het schilderwerk aan de buitenzijde is recent uitgevoerd

De Kerkstraat, die in 1665 werd aangelegd met het doel de Amstelkerk en de Oosterkerk met elkaar te verbinden, is gelegen tussen de Keizersgracht en de Prinsengracht.

***ENGLISH***

Very light apartment with balcony, situated on own ground on a wonderful location. Between the Keizersgracht and the Prinsengracht.

Surroundings:
The apartment is located on one of the best locations on the Kerkstraat, near the Amstel and the Reguliersgracht.
Utrechtsestraat is home to a wide range of shops, offering everything from luxury patisserie to Italian fashion. There are also countless traditional cafes, coffee salons and restaurants in the area.
Surrounded by a wide selection of cultural venues, including Museum De Hermitage, Royal Theater Carre, Hortus Botanicus and Artis.

Excellent accessibility by public transportation via trams 1, 7 and 19 on Frederiksplein and tram 4 on Utrechtsestraat. Also close to metro station Weesperplein, Noord-Zuidlijn station Vijzelgracht and Amstel train station.

Layout;
1th floor: entree of the apartment, nice and bright living room and side room, bedroom and kitchen at the rear with a balcony, bathroom in the middle with toilet and shower

The apartment needs a TOTAL renovation of the inside!
(Old age clause applies)

Particularities:
* The building is located on private land
* Light and sunny house with many options.
* Good Associations of owners, 4 members
* the paintwork on the outside is just been done
* Service cost are € 59 a month

Kenmerken

Koopprijs
€ 485.000,- k.k.
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
60 m2
Inhoud
180 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1