Omschrijving

Prachtig gelegen, aan het brede vaarwater van het Amstelkanaal, 3-kamerappartement met tuin. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 54 M², 2 slaapkamers, aparte keuken en afgekochte erfpacht.

INDELING;
Middels de verzorgde gemeenschappelijke entree bereikt u de entree deur van het appartement. U treedt binnen in de hal.
Aan de voorzijde vindt u de ruime woonkamer met fraai uitzicht over het water. Naast de woonkamer bevindt zich de kleinere slaapkamer of werkkamer. Vanuit de hal, midden in het appartement, is de compacte badkamer voorzien van WC, wastafel en een inloopdouche.
Aan de achterzijde vindt u, grenzend aan de tuin, de grote slaapkamer en de keuken. Beiden hebben toegang tot de heerlijke tuin. Door het gehele appartement ligt een laminaatvloer.
De keuken is ruim en heeft een netjes doch eenvoudig keukenblok.
In de hal is ook nog een bergkast waar de C.V.- ketel is geïnstalleerd.

TUIN;
Heerlijke tuin, als verlengstuk van je huis, deze tuin is betegeld en heeft een leuk uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. Deze gemeenschappelijke binnentuin is zeer goed onderhouden, er staan prachtige bomen en struiken.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De woning bevindt zich aan de rand van de populaire de Pijp en direct aan het Amstelkanaal, waarlangs het heerlijk wandelen of zonnen is. Een bootje aanmeren behoort tot de mogelijkheden. Het Amstelkanaal ligt om de hoek van de Amstel rivier. Vanaf deze locatie spring je ook zo op de (race)fiets voor een prachtige rit langs de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude. De Van Woustraat met alle hippe winkels, gezellige restaurants en koffiebarretjes ligt om de hoek net als de Albert Cuyp met de bekendste markt van Nederland. Maar ook de Rijnstraat of de gezellige Maasstraat in de Rivierenbuurt zijn op loopafstand.

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is de woning uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u op de snelweg A10, A2 en de halte van tram 4 ligt op 2 minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur middels een vergunning. Meer informatie via de website van de gemeente.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is vooruitbetaald t/m einde tijdvak 31-07-2057. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
De huidige eigenaar heeft tijdig een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht, deze aanvraag is nog in behandeling en de koper kan nog gebruik maken van de gunstige voorwaarden. Deze aanvraag is in te zien op verzoek bij de makelaar.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het appartement maakt onderdeel uit van de professioneel beheerde en actieve VvE ‘Jozef Israelskade 76 tm 93, Mauvestraat 52/54/56, David Blesstraat 2 tm 28, Henriette Ronnerplein 15 tm 21’te Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 108,- en de VvE beschikt over een meer jaren onderhoudsplan (MJOP). Het schilderwerk buitenzijde is in 2018 gedaan.

BIJZONDERHEDEN
– Tuin van bijna 30 M²
– Aan het water
– Erfpacht afgekocht tot 31 juli 2057
– Mogelijkheid voor een uitbouw aan de achterzijde, mits er toestemming is van de Vereniging van Eigenaren en een vergunning van de gemeente
– Overstap naar eeuwigdurende erfpacht geregistreerd
– Professioneel beheerde en actieve VvE met MJOP
– Maandelijkse bijdrage VvE € 108,-
– CV installatie 2012
– Oplevering in overleg, kan snel

Kenmerken

Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1923
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
54 m2
Inhoud
188 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2