Omschrijving

RUIM & LICHT APPARTEMENT AAN DE JEKERSTRAAT 59 III+IV TE AMSTERDAM

In het hart van de Rivierenbuurt ligt dit ruime en lichte appartement van 163m2. Het appartement ligt direct aan het idyllische pleintje van de Jekerstraat en daardoor heeft u vanuit het appartement een volledig vrij uitzicht.
Het plein voor de deur is een geweldige plek voor kinderen jong en oud om te spelen.
De Jekerstraat is een ruime straat in de Rivierenbuurt die de Waalstraat verbindt met de Maasstraat. Op loopafstand van winkels, horeca en meer aanbod aan de Maasstraat en Rijnstraat, openbaar vervoer en de ring A10; wat is dit toch een mooi stukje Amsterdam!
Daarnaast zijn de Rai en station Zuid/ WTC op korte afstand waardoor de verbinding met Schiphol ideaal is.

Het appartement verkeert in een redelijke staat van onderhoud en heeft een perfect indeling. Het biedt veel mogelijkheden om het te moderniseren naar eigen smaak en inzicht.
Het betreft een heel ruim en licht appartement, met een balkon zuid en riant dakterras ( dient nog wel vergund te worden).

Indeling:

Entree; het trappenhuis is gedeeld met de tweede verdieping.
Derde verdieping; hal met trap naar de vierde verdieping en dakterras. Gang, doorloop naar de woon- eetkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon.
Aparte ruime w.c. en met ruimte voor uw wasmachine en droger. Doorloop naar een waanzinnig lichte woonkamer met erker aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde. Voor kijkt u uit over het plein aan de Jekerstraat. Naast de woonkamer is nog een afsluitbare ruime speel-, televisie- of slaapkamer. Het appartement heeft een breedte van bijna 10 meter! Op deze gehele verdieping ligt een houten vloer.

Vierde verdieping; via de interne trap kom je op de overloop, op deze verdieping zijn drie slaapkamers van goed formaat en een hele grote badkamer. De badkamer heeft twee wastafels met lades eronder, een hoekbad, w.c. en een aparte douche.
Via een deur in de badkamer, kom je in een ruimte waar de tweede C.V.- ketel hangt en een deur die toegang geeft tot het algemene trappenhuis, dat vanaf de derde verdieping bij dit appartement hoort. Voor het platte dak aan de achterzijde, dat al is meegesplitst met dit appartementsrecht, is het gebruik als dakterras toegestaan door de VvE.

Directe omgeving;

De Jekerstraat is een zijstraat van de Maasstraat, een gemoedelijke winkelstraat met een ruim aanbod aan kwaliteitswinkels en restaurants zoals Kaashuis Tromp, Vis op Zuid, Hergo Slager, Tout Chocolaterie, Kaiko Sushi, La Vina, etc. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen zijn Albert Heijn , Blokker en Kruidvat allemaal op steenworp afstand.
En even verderop biedt de Scheldestraat ook een grote diversiteit aan winkels. De Pijp, met zijn vele restaurants en de Albert Cuypmarkt, ligt op slechts enkele minuten fietsen.

Tot slot ligt de Jekerstraat in de directe nabijheid van drie parken: Beatrixpark, Sarphatipark en Amstelpark.

In de buurt staan veel openbaar vervoersmogelijkheden tot uw beschikking: tram 4 voor Rai en Centraal Station en tram 12 voor Amstel Station en Centraal Station, Metrolijn Noord/Zuid heeft een stationsingang aan het Europaplein en brengt je in enkele minuten naar Amsterdam-Noord; de A10 of A2 zijn binnen 3 minuten met de auto te bereiken.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Huidige tijdvak loopt tot 30 juni 2052. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing waardoor de jaarcanon van € 1.881,69 jaarlijks wordt geïndexeerd. De aanvraag voor overstap naar Eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan, de canon is vast geklikt vanaf 1 juli 2052 voor een bedrag van (€ 2564,32) Daarnaast maakt het appartement onderdeel uit van de vereniging van eigenaars Jekerstraat 59-61. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,00.

– De Jekerstraat is een zijstraat van de Maasstraat, (mag weg: deze straat) een gemoedelijke winkelstraat met een ruim aanbod aan kwaliteitswinkels en restaurants zoals Kaashuis Tromp, Vis op Zuid, Hergo Slager, Tout Chocolaterie, Kaiko Sushi, La Vina, etc. Maar ook Voor de dagelijkse boodschappen zijn Albert Heijn , Blokker, (mag weg: Etos) en Kruidvat allemaal op steenworp afstand. En even verderop biedt de Scheldestraat ook een grote diversiteit aan winkels. De Pijp, met zijn vele restaurants en de Albert Cuypmarkt, ligt op slechts enkele minuten fietsen. Tot slot ligt de Jekerstraat in de directe nabijheid van drie parken: Beatrixpark, Sarphatipark en Amstelpark. In de buurt staan veel openbaar vervoersmogelijkheden tot uw beschikking: tram 4 voor Rai en Centraal Station en tram 12 voor Amstel Station en Centraal Station; (mag weg: de nu net in bedrijf zijnde) Metrolijn Noord/Zuid heeft een stationsingang aan het Europaplein en brengt je in enkele minuten naar Amsterdam-Noord; de A10 of A2 zijn binnen 3 minuten met de auto te bereiken.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Huidige tijdvak loopt tot 30 juni 2052. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing waardoor de jaarcanon van € 1.881,69 jaarlijks wordt geïndexeerd. De aanvraag voor overstap naar Eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan, de canon is vast geklikt vanaf 1 juli 2052 voor een bedrag van (€ 2564,32).

Daarnaast maakt het appartement onderdeel uit van de vereniging van eigenaars Jekerstraat 59-61. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,00.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte 163 M² NEN 2580 gemeten
* Mogelijkheid voor 4 goed formaat slaapkamers
* Oplevering in overleg
* Mogelijkheid voor een ruim dakterras
* Balkon over de gehele breedte van het pand
* Vrij uitzicht over het plein aan de Jekerstraat

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.085.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1928
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
163 m2
Inhoud
522 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4