Omschrijving

** English text below **

Ruim & licht dubbel bovenhuis in één van de gezelligste straten van de populaire en bruisende Pijp, gelegen op eigen grond. Op steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark.

Het appartement doet veel groter aan met een Bruto Vloer oppervlakte van 86m2!!

Bestaande uit:
Centraal entree, entree appartement, open keuken met enkele apparatuur, woonkamer aan de voorzijde met leuk uitzicht op de gezellige terrassen en de markt. In het tussenstuk een vaste kast, een separaat toilet en een kast met de c.v. installatie. Aan de achterzijde treft met een slaapkamer/werkkamer.
Vanuit de woonkamer een trap naar de 4de verdieping met een ruime overloop, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel, sierradiator en wasmachine-aansluiting. Boven de badkamer bevindt zich nog wat praktische bergruimte. De open kapconstructie geeft deze laag een leuke speelse uitstraling.

Ligging en bereikbaarheid:
De levendige Pijp kenmerkt zich door de vele gezellige restaurants en cafés. De locatie van de woning is ideaal door de ligging aan een autovrij plein en met alle voorzieningen in de buurt. De bekende Albert Cuypmarkt om de hoek is 6 dagen per week te bezoeken en op de Ferdinand Bolstraat vind je een gevarieerd winkelaanbod. Binnen een minuut sta je in de groene oase van de Pijp: het Sarphatipark.
De bereikbaarheid is uitstekend met verschillende tram- en buslijnen in de buurt en de metrostation De Pijp (Noord/Zuidlijn) op loopafstand! Met de auto bent u via de S-109 zo op de Ring A-10.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Levering “as is”
– Dak is 5 jaar geleden vernieuwd

*English*

In the middle of the Pijp, we offer this upstairs apartment on OWN GROUND.

Layout:
Entrance on the third floor, livingroom with a nice view on the market, open kitchen, bedroom in the rear. seperate toilet and the central heating system in a closet.
4th floor; two bedrooms and a bathroom with shower and sink in the middle.

Location and accessibility:
The lively Pijp is characterized by its many cozy restaurants and cafés. The location of the property is ideal due to its location on a car-free square and with all amenities nearby. The famous Albert Cuyp market around the corner can be visited 6 days a week and you will find a very diverse shops on the Ferdinand Bolstraat. Within a minute you are in the green oasis of the Pijp: the Sarphatipark.
The accessibility is excellent with various tram and bus lines in the area and the De Pijp metro station (North / South line) within walking distance!

Particularities:
– Own ground;
– Delivery “as is”

Kenmerken

Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
64 m2
Inhoud
212 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3