Omschrijving

Colenbranderhof 26 te Amsterdam

Vrijstaand wonen in Amsterdam op een ruim perceel van 500 m2, op een paar minuten lopen van de Sloterplas en op 15 minuten fietsen van Oud-West en het Vondelpark.
In deze ruime villa met garage en zonnige tuin rondom, woont u heerlijk vrij en in een oase van rust.
Dit ruime familiehuis van 178 m2 heeft een praktische indeling en is oorspronkelijk als woning met garage gebouwd, maar in 1985 is een prachtige ruimte aangebouwd, wat diverse mogelijkheden biedt, voor kantoor aan huis, atelier of meer leefruimte, waardoor de woning veel mogelijkheden heeft. Het pand is extern goed onderhouden, intern is het grotendeels in een gedateerde staat, maar biedt daarmee de kans om uw unieke droomhuis te realiseren dat aan al uw wensen voldoet. Het huis grenst een het water, waar je met een kleine boot zo naar de Sloterplas vaart.

De woning ligt in een rustige en ruim opgezette villawijk, direct tegen het natuurgebied rondom de Sloterplas gelegen. Een ideale omgeving met kinderen met het park en diverse basisscholen op loopafstand. In 10 minuten fietst u naar het Hoofddorpplein of iets verder naar het chique Oud Zuid. Met de auto zit u binnen een paar minuten op de Ring A-10 en parkeren kan op eigen terrein voor 3 auto’s, of op straat of in de garage.

Diverse buslijnen en tram 1 en 17 liggen op loopafstand, en ook metro- /treinstation Lelylaan ligt in de directe omgeving. Ook de Sloterplas met zijn watersportcentrum, het Sloterpark en het Sloterparkbad liggen op steenworp afstand.
Met de auto bent u binnen 5 minuten de stad uit via de Ring A10 en de A4.

INDELING
BEGANE GROND;
Entree via de ruime hal met toilet, kelder, voormalige garage, keuken en woonkamer. De prachtige lichte woonkamer heeft een schuifpui naar het op het Zuiden gelegen terras en tuin. Aan de voorzijde van het woonhuis is een aparte nette keuken, vanuit hier een leuk uitzicht over de voortuin. Vanuit de keuken heb je een doorloop naar een fraai grote ruimte, die gebouwd is als atelier, maar voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Het atelier heeft deuren aan de straatzijde en tuinzijde.
De inpandige garage is in het verleden omgetoverd tot een hele gezellige eetkamer, met een originele houtgestookte grill en pantry.

EERSTE VERDIEPING;
Op de etage zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is ligt aan de straatzijde, heeft een inloopdouche, wastafel en w.c, maar de badkamer is echt gedateerd. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een schuifpui naar een eigen balkon op het zuiden gelegen. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, beide met airconditioning en inbouwkasten.

TUIN;
Bijzonder fraai aangelegde tuin rondom het huis, de tuin van ca. 350 M² heeft de gehele dag zon, de achtertuin die grenst aan klein vaarwater, is gelegen op het Zuiden. Naast het huis is nog een schuurtje voor al uw tuinspullen.

VERDERE BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op grond van de Gemeente Amsterdam. De canon bedraagt tot 15 juni 2032 € 302,67 per jaar.
Het recht van erfpacht loopt tot 15-06-2032. Daarna zijn de Algemene bepalingen 2016 van toepassing, de jaarlijkse canon is vastgesteld op € 1.142,00. De eeuwigdurende canon wordt jaarlijks aangepast aan de daadwerkelijke inflatie van het voorafgaande jaar.
– De algehele staat van het gebouw is goed in 2009 is het dak vernieuwd en 2010 een nieuwe schoorsteen
– Het huis is geheel voorzien van dubbel glas.
– Een ouderdomsclausule, NIET WONEN clausule en asbestclausule zullen worden
opgenomen in de koopakte.
– Aanvaarding in huidige staat, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.
– Oplevering kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1957
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
178 m2
Perceel oppervlakte
500 m2
Inhoud
650 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3