Omschrijving

VIER VERDIEPINGEN BESTAANDE UIT TWEE DUBBELE BOVENHUIZEN. IN TOTAAL ZEVEN SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, TWEE KEUKENS, TWEE RUIME WOONKAMERS EN OP DE EERSTE VERDIEPING EN EEN GROOT ZONNIG TERRAS. GESCHIKT VOOR DUBBELE BEWONING, ALS STUDENTENWONING OF ALS BELEGGINGSOBJECT OP EEN TOP LOCATIE IN AMSTERDAM IN DE OUDE PIJP!

Gelegen op de Albert Cuypstraat tussen de Eerste van der Helststraat en de Eerste Sweelinckstraat, in het midden gedeelte van de markt. Om de hoek van vele gezellige restaurants, koffietentjes, winkels, supermarkten en uiteraard het dagelijkse verse aanbod op de marktkramen.
Het nabijgelegen Sarphatipark biedt volop recreatiemogelijkheden. Met enkele minuten fietsen ben je bovendien zo bij het Vondelpark of het centrum van Amsterdam.
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op de Ferdinand Bolstraat is een halte van de Noord/Zuidlijn en met de auto ben je zo op de A10.

INDELING:
– Eerste verdieping: Entree, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Zeer ruime sfeervolle woonkamer met eetgedeelte. Toilet met een scheidingswand naar een ruimte voor wasmachine en droger. De keuken is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot het heerlijke terras op het zuidoosten. Hier geniet u vrijwel de hele dag van de zon. Interne trap naar de tweede verdieping, hal en overloop. Drie slaapkamers, twee gelegen aan de voorzijde en een grote kamer aan de achterzijde. Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.
In totaal zijn de twee verdiepingen samen 121m2 met een terras van 24m2.
– Derde verdieping: Entree via gemeenschappelijk trappenhuis. Hal, badkamer met douche, wastafel en toilet, keuken, grote woonkamer en suite en aan de voorzijde ligt nog een slaapkamer. Via trappenhuis naar de vierde verdieping met 3 slaapkamers. De kamers aan de voor- en achterzijde hebben een karakteristiek balkenplafond. De balkenplafonds zijn zodanig hoog dat hier eenvoudig bergruimte gecreëerd kan worden. De tussenkamer op de vierde verdieping heeft daglichttoetreding. Op de vierde verdieping bevindt zich een wasmachineaansluiting.
In totaal zijn de twee verdiepingen samen 114m2.

De woonkamers van beide appartementen zijn zodanig groot dat hier zonder afbreuk te doen aan het karakter eenvoudig een kamer van kan worden afgescheiden.

Alle verdiepingen worden vrij van huur opgeleverd.

Het betreft 1 appartementsrecht met twee huisnummers en twee WOZ waardes. WOZ waarde 1 + 2 € 742.000,- WOZ waarde 3 + 4 € 430.000,-

BIJZONDERHEDEN
– Het pand is gelegen op eigen grond
– Zeer geschikt voor dubbele bewoning
– Zeer geschikt als één of twee studentenwoningen
– Beleggingsobject
– Top locatie
– NEN2580 meetrapport aanwezig
– Energielabel 1e en 2e verdieping C, energielabel 3e en 4e verdieping E
– Clausules welke worden opgenomen in de koopakte: niet-bewoners- / lood- / ouderdomsclausule

•Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kenmerken

Koopprijs
€ 998.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1891
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
234 m2
Inhoud
841 m3
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7