Omschrijving

Achter de Kerken is een kindvriendelijke wijk in Abcoude waar alleen bestemmingsverkeer komt. In en om de wijk zijn diverse speelgelegenheden en de dagelijkse boodschappen, bij de bekende Plus, een bakker en drogist zijn op loopafstand.
Ook diverse scholen liggen in de nabije omgeving.
De straatnaam zegt het al, Achter de Kerken ligt achter de twee Kerken van de dorpskern van Abcoude.
Het treinstation van Abcoude is op loopafstand gelegen, kortom een rustige en hele leuke plek om te wonen.

Deze gehele wijk gebouwd eind jaren 70. Het leuke en bijzondere van de woning dat er geen duidelijke voor- en achterzijde is. Je hebt aan beide kanten een grote tuin. Dit komt omdat er aan de voormalige voorzijde een extra stuk tuin is aangekocht waardoor je nu een geweldig diepe tuin hebt, die ook nog eens heerlijk op de zon is gelegen ( op het zuiden). Aan de andere zijde bevindt zich de tuin met schuur en een overkapping.

Je komt binnen via de poortdeur, via de tuin nader je de entree van het woonhuis. Ruime hal, met ingebouwde kast voor jassen, schoenen en sportspullen. Doorloop naar de half open keuken, deze is uitgevoerd met crème- kleurige kasten en lades en divers inbouwapparatuur. De zeer lichte en zonnige woonkamer is voorzien van een houten vloer, glazen schuifpui, met fraai uitzicht over de diepe tuin. Een sfeervolle open haard maakt deze kamer helemaal af. Voor de erg warme dagen is er elektrische zonnewering.
Tussen de keuken en woonkamer, bevindt zich een afgesloten halletje met toilet en bergruimte onder de trapopgang naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping; overloop met twee ruime slaapkamers (voorheen drie), een moderne badkamer uitgevoerd met een ruime inloopdouche, een hangend closet, een wastafelmeubel met spiegelkasten met verlichting.

Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop met bergruimte een wastafel, en toegang tot een slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel. Er is een wasruimte en een bergruimte met C.V.-ketel.

Bijzonderheden;

*Het woonhuis is gelegen in een kindvriendelijk en rustig buurtje.
* Woonoppervlakte ingemeten conform de NEN 2580 norm, 124 M²
* Drie slaapkamers, voorheen vier slaapkamers
* Ruime berging op de zolderverdieping en in de schuur in de tuin, ideaal voor fietsen en tuinspullen
* Het huis is met zorg goed onderhouden
* Oplevering in overleg kan spoedig

Locatie;

De omgeving van Abcoude wordt gekenmerkt door de landelijke ligging van het dorp en biedt mooie wandel- en fietsroutes en recreatie op het Abcoudermeer. Het dorp ligt op enkele kilometers van Amsterdam en heeft ideale voorzieningen zoals diverse winkels en gezellige restaurants. Het AMC is goed per fiets bereikbaar alsmede het treinstation met prima verbindingen naar o.a. Amsterdam, Schiphol en Utrecht.
Diverse sportvoorzieningen zijn er, zoals hockey- en voetbalclub, een tennisvereniging en een nieuw zwembad.
Er zijn meerdere lagere scholen en crèches. Kortom ideale plek om te wonen zo dichtbij Amsterdam.

•Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kenmerken

Koopprijs
€ 615.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1978
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
124 m2
Perceel oppervlakte
162 m2
Inhoud
498 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3