Omschrijving

Sfeervol, compleet gerenoveerd en verbouwd woonhuis van 149 M2 (bruto vloeroppervlakte van 200 M2), gelegen op een mooie locatie in de oude dorpskern van het karakteristieke en gezellige dorp Baambrugge. Aan de achterzijde van het huis ligt een prachtige tuin van bijna 200 m2 waar je van begin tot eind van de dag zon hebt. Het woonhuis beschikt over een waanzinnige zit- en eetkamer, een extra werk, speel- of slaapkamer op de begane grond en drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.

Indeling:
Via de oprit langs het huis kom je bij de voordeur. Hal met een aparte w.c. met fontein en trapopgang naar de eerste verdieping. Doorloop naar de leefruimte aan de tuinzijde van het huis. Bij binnenkomst tref je rechts de keuken met een bar onder het keukenraam. De keuken zelf is zeer ruim van opzet, heeft witte kastdeuren, lades en heeft zowel een wit kwarts als een houten aanrechtblad. Alle inbouwapparatuur is aanwezig, te weten een 6 pits gasfornuis met oven (SMEG), RVS afzuigkap, afwasmachine, ijskast, vriezer en een magnetron.

Doorloop naar een waanzinnige loftachtige woonkamer met een plafondhoogte van ruim 5,50 meter en een volledige glazen pui aan de achterzijde. Deze kamer ademt veel sfeer, licht en ruimte uit. Een heerlijke open haard voor de wintermaanden. De hele ruimte heeft een akoestisch plafond waardoor de akoestiek zeer aangenaam is. Aangrenzend is een hardhouten terras en de geweldige tuin met fruitbomen volledig op het zuiden. De gehele benedenverdieping heeft een betonnen gietvloer met vloerverwarming.

Aan de andere zijde van de hal is nog een heerlijke ruime kamer, voor zoveel doeleinden te gebruiken. Denk aan werk- of logeerkamer, speelkamer- of slaapkamer; tal van mogelijkheden. Naast deze kamer bevindt zich thans een zeer ruime berging en ruimte voor de wasmachine- en droger (met mogelijkheid om eventueel een tweede badkamer te maken). In de gang is een aparte w.c.

1e verdieping:
Vanuit de hal is de trapopgang naar de 1e verdieping, overloop met toegang tot alle slaapkamers en badkamer. Ruime ouderslaapkamer aan de tuinzijde. Doordat een deel van de vliering open is gemaakt, heb je hier een mooie loftachtige slaapkamer met de nok in zicht. Aan de zijkanten bevinden zich nog twee goed formaat slaapkamers. Nette badkamer met een ruime douche voorzien van een glazen douchewand, twee wastafels en een ligbad. Tegenover de badkamer is een apart w.c. met fontein.

Vliering:
Middels een vlizotrap kom je op de vliering. Hier hangt de Nefit CV-ketel uit 2008. Tevens is hier meer dan voldoende bergruimte.

Tuin:
Waanzinnige tuin onder architectuur aangelegd. Veel groen, mooie borders en zowel een terras aan het huis vast als achter in de tuin. In de tuin staan bomen met appels, peren en pruimen.

Baambrugge:
Baambrugge is een groen, rustig en zeer kindvriendelijk dorp. De historische dorpskern waar het huis zich bevindt is prachtig. Op steenworp afstand is een lagere school, kleine supermarkt, huisarts, tennisbaan en het populaire café ‘De Punt’ met terras aan de Angstel. Er zijn twee peuterspeelzalen en drie crèches. Verder is Baambrugge bekend om de beroemde boerderij ‘De Lindenhoff’ en ‘Piet Jonker’. De Vinkeveense plassen en bijbehorende strandjes liggen op 10 minuten fietsen.

Gunstige ligging t.o.v. het AMC, Amsterdam en Utrecht. Schiphol ligt op 20 minuten en Utrecht op 25 minuten afstand. Je kunt de diverse bestemmingen ook bereiken met de bus die in Baambrugge stopt of via het vlakbij gelegen trein NS-station Abcoude. Via landelijke boerenweggetjes kan je naar Abcoude, Vinkeveen of Vreeland fietsen.

Bijzonderheden:
– Het woonhuis is volledig gerenoveerd in 2016;
– Bijzondere aanbouw met vergunning;
– Oprit is middels een erfdienstbaarheid (recht van overpad) gedeeld met de eigenaar van het “voorhuis”;
– Grotendeels voorzien van dubbel glas;
– Oplevering in overleg;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Woonhuis is conform de NEN norm opgemeten en bedraagt 148,5 M2.

Kenmerken

Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1880
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
149 m2
Perceel oppervlakte
410 m2
Inhoud
571 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4