Omschrijving

Zeer fraai gelegen woonhuis van 119 m2 in een zeer groene, rustige en kindvriendelijke omgeving op loopafstand van het winkelcentrum Boven ’t Y, met brede groenstrook en water aan de voorzijde.

In deze buurt zijn vele goed aangeschreven basis en middelbare scholen. U kunt hier wonen in een oase van rust te midden van het groen van het Baanakkerspark. In enkele fietsminuten bent u in landelijk Noord, met o.a. Durgerdam, Zunderdorp en ’t Twiske. Ook alle hippe uitgaansgelegenheden van Noord (zoals het NDSM terrein en het Hamerkwartier) zijn snel per fiets te bereiken. Met de pont kunt u de gezelligheid opzoeken van het centrum van Amsterdam. Het nieuwe station voor de Noord Zuidlijn is op loopafstand, die zeer gemakkelijk in het gebruik is.

Bestaande uit:
Via een afgesloten voortuin, met ruime afzonderlijke berging, bereikt men de voordeur.
Entree, ruime vierkante hal met meterkast, separaat toilet en toegang naar een zeer royale woonkamer, verlengd met een uitbouw en toegang naar een heerlijke tuin gelegen op het zuiden.
Aan de voorzijde een moderne luxe keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, oven, vaatwasser en afgewerkt met een rvs aanrechtblad en een bijkeuken voorzien van wasmachine en droger aansluitingen en opbergruimte.
Eerste verdieping: twee slaapkamers aan de voorzijde, hal en badkamer met lichtkoepel, ligbad, toilet en wastafel.
Aan de achterzijde een zeer royale slaapkamer waar u eventueel een prachtige inloopkast zou kunnen creëeren, alsmede toegang naar een ruim balkon over de gehele breedte van de woning.

KORTOM:
Wilt u ook wonen in een rustige groene kindvriendelijke omgeving op loopafstand van winkels, scholen, park en in de directe nabijheid van uitvalswegen dan is deze woning zeker iets voor u!
Het huis ligt aan het einde van een doodlopende straat, zodoende is er geen sprake van druk dagelijks verkeer.

Bijzonderheden
– Ideale gezinswoning in het populaire Noord;
– Woonoppervlakte ca 119 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
– Heerlijke tuin gelegen op het zuiden;
– Erfpacht tijdvak loopt tot 31/5/2068, algemene bepalingen 2000, canon € 566,65 per jaar;
– Oplevering in overleg

Kenmerken

Koopprijs
€ 625.000,- k.k.
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
119 m2
Perceel oppervlakte
160 m2
Inhoud
414 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3