Omschrijving

Aan de Westlandgracht bieden wij een een licht 4 kamer appartement van 55 m² aan met een balkon. Het appartement beschikt over een fraai en weids uitzicht over de gracht. Op het brede grasveld aan de waterkant kunt u ’s zomers heerlijk zitten en uw boot aanleggen. Het pand is in 2006 gesplitst in appartementsrechten, is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas en de gevel is gezandstraald.

Indeling:

Begane grond, entree. Via het trappenhuis betreedt u het appartement op de 2e verdieping. Tweede verdieping: hal die toegang geeft tot alle vertrekken.
Aan de voorzijde is de zitkamer gelegen, deze beschikt over een erker en vanaf de bank kunt u heerlijk genieten van de prachtige gracht. Tevens is hier is nog een mooie zwarte schouw aanwezig. De zijkamer is ook perfect als kinder- of studeerkamer te gebruiken.
De badkamer is in het midden van het appartement gelegen. Er is een douche, een w.c. en een wastafel aanwezig. Hiertegenover is de (extra grote) slaapkamer met openslaande deuren naar het, over de gehele breedte van het appartement gelegen, balkon.
De keuken is aan de achterkant gesitueerd, is voorzien van een ingebouwde oven, en een gasfornuis. Verder is er plaats voor de wasmachine. Naast de keuken ligt nog een slaapkamer, deze heeft ook openslaande deuren naar het balkon. Door het hele appartement ligt een fraaie houten vloer.

Ligging:

De Westlandgracht is gelegen in de bruisende Hoofddorppleinbuurt. Als u deze gracht uitrijdt bent u bij de oprit van de Ring A10, waardoor u snel de stad uit bent en bijvoorbeeld binnen 10 autominuten op Schiphol staat. Maar ook voor de gezelligheid zit u goed in deze buurt. Diverse kroegjes, cafés, restaurants en trendy winkeltjes zijn op loopafstand. Al uw boodschappen kunt u op en om het plein doen. Met het openbaar vervoer staat u zo op het Leidseplein. Houdt u van fietsen? Binnen 5 minuten fietst u naar het Vondelpark, het Rembrandtpark of het Amsterdamse bos. Uw auto kunt u in deze buurt nog lekker voor de deur (met vergunning) parkeren.

Bijzonderheden:
– Fraai en licht 4 kamerappartement met mooi uitzicht over de gracht.
– Ruim balkon aanwezig over de gehele breedte van het appartement.
– In 2006 is het pand gesplitst, waarbij o.a. de kozijnen zijn vernieuwd (hardhout met dubbel glas) en de gevels zijn gezandstraald.
– De servicekosten bedragen ca. € 80,– per maand.
– Er is een kleine, doch actieve VVE aanwezig.
– De woning is gelegen op eigen grond.

Kenmerken

Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
55 m2
Inhoud
183 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Kaart