Omschrijving

** FOR ENGLISH SEE BELOW **

SMAAKVOL EN ELEGANT DRIELAAGS BOVENHUIS VAN 251 M2, GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN PAND UIT 1882 AAN DE VOET VAN HET VONDELPARK.

Het bovenhuis, startende op de bel-etage, is verdeeld over drie verdiepingen en kenmerkt zich door veel licht, hoge plafonds met ornamenten, veel karakteristieke elementen en is volledig high-end gerenoveerd met nieuwe fundering en is voorzien van vijf slaapkamers, twee badkamers en een dakterras.
Dit appartement is in 2014 met oog voor detail en onder architectuur verbouwd.
Hierbij zijn o.a. wanden en plafonds glad gestuukt, geschilderd en hersteld en is er een fraaie houten vloer gelegd in combinatie met stijlvolle vloerbekleding in het trappenhuis en een marmeren vloer in de badkamer.
De badkamer en keuken zijn modern en zeer luxe uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur en/of sanitair. De living en “study” beschikken over een haard.

Het gehele appartement is voorzien van inbouwverlichting met dimmers.

De VvE genaamd Vondelstraat 128 beslaat 2 leden. De VvE is klein en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd. De servicekosten bedragen € 100,00 per maand.

Locatie;
Het beeld van de Vondelstraat en de directe omgeving wordt bepaald door statige en stijlvolle klassieke villa’s en woonhuizen. Het appartement is gelegen in een zeer gewilde en aantrekkelijke woonomgeving met vele voorzieningen op loopafstand; zoals het Vondelpark, chique boutiques en kwaliteitswinkels in de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat, trendy restaurants en uitgaansgelegenheden, de musea aan het Museumplein, het Concertgebouw en het Leidseplein. Voor de dagelijkse boodschappen is er een keur aan winkels te vinden aan de Van Baerlestraat, maar ook op de Overtoom, Eerste Constantijn Huygensstraat en omgeving.

Indeling;
Bel-etage;
Gemeenschappelijke entree met marmeren trap en lambrisering. Entree deur naar het appartement. Het gehele pand bestaat uit twee appartementen.

Eerste verdieping;
Gang met fraai trappenhuis. Toegang tot een indrukwekkende woonkamer over de gehele breedte en diepte van het pand. De woonkamer is bijna 7 meter breed, super licht en heeft een Frans balkon voor, een klein balkon achter en een hout gestookte open haard. Het spectaculaire Neo klassieke plafond, het trappenhuis en de deuren geven dit appartement haar persoonlijkheid. Deze zijn dan ook met veel zorg gerestaureerd in 2014. Een Italiaans marmeren schouw, geplaatst op de oorspronkelijke locatie, geeft de ruimte haar kloppend hart terug. Om de routing te verbeteren en om de beslotenheid op te heffen is er een doorbraak van de gang naar de keuken en de living. Er is nu overal daglicht. Ook op donkere dagen voelt het hier licht.

Doorloop naar achteren; hier bevindt zich de grote woon- eetkeuken, deze is af te sluiten van de woonkamer middels stalen deuren. Deze bijzonder lichte woon- eetkeuken is deels van glas opgezet, waardoor het een super lichte ruimte is. Voorts is er een fraai ingebouwde leren hoekbank, waardoor je met een groot gezelschap, gezellig in de keuken kan verblijven.
De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, o.a. een 6 pits gasfornuis met 4 ovens, een wijnklimaatkast, afwasmachine, ijskast en vriezer.
De keukenkasten en lades zijn donkerbruin, de brons gevlamde handvorm tegels zwart en het aanrechtblad is van zwart natuursteen. Vanuit de keuken is een toegangsdeur naar een klein balkon.
Op de overloop bevinden zich kasten en voldoende ruimte voor de garderobe.

Tweede verdieping:
Overloop, bijzonder grote w.c. met wastafel, entree middels originele deur in een hoog frame met over de gehele hoogte melkglas waardoor het gehele trappenhuis daglicht heeft.
Op deze verdieping is een private suite gecreëerd welke bestaat uit een master bedroom aan de rustige achterzijde en in het hart van deze verdieping de luxe badkamer, met inloopdouche, royaal ligbad met een doorkijkje op de haard in de ” study” welke zich aan de voorzijde van het pand bevind. Deze gecombineerde suite is af te sluiten van de rest van het huis om privacy te garanderen ten opzichte van eventueel personeel of au pair. De luxe badkamer bestaat verder uit een wastafelmeubel met voldoende bergruimte, w.c. en ook hier weer extra ingebouwde kasten voor uw toiletartikelen. Deze gehele ruimte van voor naar achter is gescheiden van de gang. Zo loop je nu van je slaapkamer door naar je badkamer en dan weer door naar een stijlvolle studeerkamer, als het ware een open ruimte voor jezelf. Maar de kamer aan de voorzijde is uiteraard ook te gebruiken als extra slaapkamer.
Deze kamer heeft ook weer prachtige inbouwkasten en een haard op ooghoogte. Tegen de wand van de badkamer zijn zeer stijlvolle multifunctionele kledingkasten gemaakt.
Aan de voorzijde van het huis ligt op korte afstand van de master suite een sfeervolle kinderslaapkamer.

Derde verdieping;
Op de bovenste verdieping zijn twee grote slaapkamers en een ruime badkamer. Beide slaapkamers hebben een eikenhouten vloer, de ramen aan de voorzijde geven een schitterend uitzicht over de boomtoppen van het Vondelpark. Aan de voorzijde is de tweede badkamer voorzien van twee wastafels, bad en inloopdouche. Vanaf de overloop is er nog een extra toilet en een kast voor uw wasmachine en droger.

Dakterras:
Middels een wenteltrap bereikt u de dakopbouw, die toegang verleend tot een heerlijk dakterras waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Het dakterras is voorzien van elektra en water.
Vanaf het dakterras heeft u een magisch uitzicht over de Vondelkerk, alsof je deze kan aanraken!
Het dakhuisje heeft voldoende ruimte voor het opslaan van uw kussens voor de wintermaanden.

BIJZONDERHEDEN
– Onder architectuur verbouwd, elegant drielaags bovenhuis van 251 m2 ( NEN 2580 gemeten)
– Tweede en derde verdieping voorzien van hoge plafonds
– Voorzien van een moderne, luxe keuken
– Het appartement is voorzien van een ingebouwd high end wireless digitaal streaming audio systeem
– Vijf slaapkamers
– Twee badkamers
– Zitkamer en studeerkamer voorzien van een bruikbare haard gas en hout
– VvE in eigen beheer, slechts twee leden
– Gemeenschappelijke entree
– Nieuwe fundering in 2013
– Gelegen op eigen grond
– Oplevering in overleg, kan spoedig

ENGLISH VERSION:

TASTEFUL AND ELEGANT THREE FLOORS APARTMENT OF 251 M, SITUATED ON OWN GROUND IN A BUILDING FROM 1882 WITHIN TWO MINUTES BY FOOT OF THE VONDELPARK.

The apartment, starting on the ground floor, is spread over three floors and is characterised by lots of light, high ceilings with ornaments, many characteristic elements and the apartment has been completely high-end renovated with new foundation and five bedrooms, two bathrooms and a roof terrace.
This apartement was renovated in 2014 with an eye for details and under architecture.
This included; smooth plastering, painting and restoration of the walls and ceilings, and a beautiful wooden floor, combined with stylish carpet in the stairwell and a marble floor in the bathroom.
The bathroom and kitchen are modern and very luxurious with high-quality appliances and/or sanitary. The living room and “study” have a fireplace.

The entire flat has built in lighting with dimmers.

The VvE named Vondelstraat 128 has 2 members. The VvE is small and the administration is done by the owners. The servicecosts are €100,00 per month.

Location;
The image of the Vondelstraat and its immediate surroundings is determined by stately and stylish classic villas and residential houses. The flat is located in an attractive residential area with many amenities within walking distance, such as the Vondelpark, the chic boutiques and quality shops in the P.C. Hooftstraat and Cornelis Schuytstraat, trendy restaurants and entertainment, the musea on Museumplein, the Concertgebouw and Leidseplein. For daily shopping, a variety of shops can be found on Van Baerlestraat, as well as the Overtoom, Eerste Constantijn Huygensstraat and the surrounding area.
Overtoom offers good access to the A-10 ring road.

Layout;
Ground floor;
Communal entrance with marble. Entrance door to the apartment. The entire building consists of two apartements.

First floor;
Hallway with beautiful staircase. Access to an impressive living room, this living room is almost 7 metres wide, super bright and has a French balcony in front, a small balcony in back and a wood-fired fireplace. The spectacular ceiling, staircase and doors give this flat its personality. A new fireplace, placed in its original location, gives the space back its beating heart. There is a breakthrough from the corridor to the kitchen and living room. There is now daylight everywhere. Even on dark days it feels very light.

Walkthrough to the back here is the large living-dining kitchen, which can be closed off from the living room by steel doors. This particularly bright living-dining kitchen is partly made of glass, making it a super light room with a beautiful built-in leather corner bench, allowing you to stay cosy in the kitchen with a group of friends or family.
The kitchen is equipped with all built-in appliances, including a 6-burner gas hob with 4 ovens, a wine fridge, dishwasher, fridge and freezer.
The kitchen cabinets and drawers are dark brown and the countertop is black natural stone. From the kitchen there is access to a small balcony.
On the hallway there are cupboards and space for your wardrobe.

Second floor:
Particularly large w.c. with sink, entrance by original door with milk glass.
Master bedroom is at the quiet rear. In the middle of this floor is the luxurious bathroom, with walk-in shower, generous bathtub with nice view through to the ” study” at the front, washbasin with storage space, w.c. and again extra built-in cupboards. This entire room from front to back is separated from the hallway. So now you walk from your bedroom through to your bathroom and then again through to a stylish study, like an open space all for yourself. But of course, the room at the front can also be used as an extra bedroom.
Again, this room has beautiful built-in wardrobes and an eye-level gas fireplace. Very stylish wardrobes have been made against the wall of the bathroom.
At the front is another smaller (children’s) bedroom.

Third floor;
On the top floor are two large bedrooms and a spacious bathroom. Both bedrooms have wooden floors, the windows at the front give a magnificent view over the treetops of the Vondelpark. At the front is the second bathroom with two sinks, bath and walk-in shower. In the hallway there is an additional toilet and a closet for your washing machine and dryer.

Roof terrace:
Through the open staircase, you reach an extra small floor, which gives access to a lovely roof terrace where you can enjoy the sun all day. The roof terrace is equipped with electricity and water.
From the roof terrace you have a magical view over the Vondelkerk, looks like you can touch it!
The extra floor has enough space to store your cushion during the winter months.

DETAILS
– Under architecture renovation, elegant three-floors apartment of 251 m2 ( NEN 2580 measured)
– First and second floor have high ceilings
– Fitted with a modern, luxury kitchen
– The apartment has a built in high end wireless digital streaming audio systeem
– Five bedrooms
– Two bathrooms
– Living room and study equipped with a usable gas and wood fireplace
– VVE managed by the owners only two members
– Communal entrance
– New foundation in 2013
– Situated on own ground
– Delivery in consultation, can be done soon

Kenmerken

Koopprijs
€ 2.495.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1882
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
251 m2
Inhoud
973 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5