Omschrijving

Heel licht en sfeervol gerenoveerd ( 2016) drie kamer appartement van 98 m2. Het appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping. Door de daklichten en hoge plafonds is het appartement erg licht.
De ruime woonkamer bevindt zich over de gehele breedte aan de voorzijde van het appartement en heeft 2 openslaande deuren met Franse balkons op het Zuiden. Het appartement beschikt over twee goed formaat slaapkamers, met de mogelijkheid om nog een 3e slaapkamer te creëren. Bij het appartement hoort ook een ruime berging in de kelder van het gebouw en een eigen parkeerplaats.
Het appartement ligt in het kleinschalige appartementencomplex De Mokumer, gebouwd in 2005 en sluit mooi aan bij de oudere gebouwen in de buurt. Omdat het pand nieuw is gebouwd en een actieve Vereniging van Eigenaren heeft, heb je weinig zorgen over onderhoud.

Locatie:
Het pand ligt in de populaire Westerparkbuurt en ligt op enkele minuten lopen van het Westerpark, de gezellige Jordaan, het Haarlemmerplein en de Haarlemmerdijk met leuke winkels en bioscoop The Movies. In het Westerpark kun je heerlijk sporten, uitgaan (o.a. Pacific Parc, Brouwerij Troost, bioscoop Het Ketelhuis) en lekker eten en ontbijten bij De Bakkerswinkel, wanneer het allemaal weer mag!!!
Deze hippe buurt staat bekend om de authentieke Amsterdamse uitstraling en de hoeveelheid en diversiteit aan voorzieningen. In de nabije omgeving bevinden zich ook veel speeltuinen, scholen, kinderdagverblijven, grote supermarkten en sportvoorzieningen. Daarnaast is de ligging ten opzichte van de Ringweg A10 en het Centraal Station en het overige openbaar vervoer zeer gunstig.

Indeling:

Middels de gemeenschappelijke entree en het brede trappenhuis, bereik je het appartement op de vierde en tevens bovenste verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van het pand en heeft twee Franse balkons met openslaande deuren op het zuiden. Op zomerse dagen kun je hier heerlijk in het zonnetje zitten.
De moderne keuken met groot kookeiland (2m40) ligt midden in deze ruimte en is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. In de keuken is er door middel van een kastenwand een praktische bergruimte gecreëerd voor de CV en de meterkast. Deze loft-achtige ruimte geeft een gevoel van ruimte en licht door de extra daklichten en hoge ramen aan de voor- en achterzijde.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers, de master bedroom heeft walk-in closet. In de hal is een apart toilet en een ruime kast voor uw wasmachine en droger.
Om de hoek van de keuken is nu een studeerruimte gecreëerd maar hier kan makkelijk een 3e slaapkamer worden gerealiseerd. Vanuit de studeerruimte loop je de moderne sfeervolle badkamer in. De badkamer heeft een inloopdouche met hand beschilderde tegels en een dubbele wastafel. De tweede ruime slaapkamer bevindt naast de badkamer en is op dit moment in gebruik als kinderkamer.

Bij het appartement hoort een extra berging in de kelder van het complex van 3,5m2. Bovendien wordt bij het appartement een eigen afgesloten parkeerplaats aangeboden, gelegen in de parkeerkelder onder het gebouw.
Vraagprijs parkeerplaats € 45.000 k.k.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De huidige canon is vooruitbetaald tot en met 15-01-2052. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De huidige eigenaren hebben een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht.

Bijzonderheden:

– NEN woonoppervlakte 98 M² exclusief berging in de kelder van 3,5 M²
– Mogelijkheid tot creëren van een derde slaapkamer.
– De woning is afgewerkt met een eikenhouten vloer.
– Volledig voorzien van dubbel glas en zeer goed geïsoleerd (Energielabel A).
– Eigen parkeerplaats mogelijk in de garage onder het gebouw (apart verkocht).
– Erfpacht afgekocht tot 2052.
– Oplevering in overleg.
– VvE maandelijkse servicekosten €149,25 (inclusief parkeerplaats).

ENGLISH DESCRIPTION FROM HERE:

Modern, light, ready-to-move-in loft-style apartment (98m2) in the popular Staatsliedenbuurt with 2 bedrooms. The luxurious, well maintained apartment has been redecorated in 2016 and is situated on the fourth and top floor. The spacious and light living room is situated in the front of the apartment and is 7 meters wide and has 2 double doors with south-facing French balconies. The apartment has 2 spacious bedrooms, and has the possibility to make a third bedroom. The apartment also has a spacious storage in the basement and possibility to buy a parking space in the downstairs garage.

Description:
The apartment is part of the small-scale apartment complex De Mokumer, built in 2005. It is an active community of owners.
Shared entrance with a wide staircase up to the fourth floor, you’ll reach the apartment on the fourth and top floor. The spacious and light living room, and has 2 double doors with south-facing French balconies.
The modern kitchen with a large kitchen island (2.4m x 1.0m) is situated in the middle of the living area, and is equipped with all modern appliances.
There is a lot of light due to two extra sky lights and large windows in the front and back of the building. There are two good size bedrooms in the back, one with a walk-in closet. There is a possibility to create a third bedroom. From the study at the back of the apartment, you can access the modern, stylish bathroom with hand-painted tiles and two sinks and a walk-in shower.
The apartment comes with an 3.5m2 external storage room in the basement of the building. Additionally, a parking place in the garage in the building’s basement is offered separately; the price is € 45.000,- K.K.

Summary:
– 98m2 living space NEN 2580, extra storage 3,5m2.
– Practical layout with two large bedrooms and possibility of creating a third bedroom.
– Fully equipped with double glazing and well insulated (label A).
– Leasehold is paid until 2052.
– VvE contribution €149,26 (including parking space).

Location:
The Van Beuningenstraat is located in the popular Staatsliedenbuurt, close to Westerpark. This beautiful area is known for the authentic Amsterdam atmosphere, and the amount and variety of facilities. In walking distance are many cozy restaurants, lunchrooms, playgrounds, schools, kindergartens, supermarkets, sports facilities, cafes and shops. The popular cafés Amsterdam and Nassau are located around the corner and the shopping street Haarlemmerdijk and the bustling Jordaan are also nearby. And of course, the cultural Westergasfabriek, with a variety of activities within just a few minutes walk. There is a good public transport and it is close to the centre and Central Station, Sloterdijk Station, and the A10.

Kenmerken

Koopprijs
€ 589.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2005
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
98 m2
Inhoud
300 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2