Omschrijving

Waanzinnig drie kamer appartement met verdiept balkon op de eerste verdieping. Het pand is in 2015 volledig gerenoveerd (inclusief vloeren, wanden, trappenhuizen, ramen, kozijnen, gevels, balkons, fundering en daken!)
Het appartement bevindt zich nog steeds in een uitstekende staat van onderhoud en ligt nabij de recentelijk heringerichte trendy Wibautstraat met daar de metro en alle voorzieningen binnen handbereik.
Het Centrum, de Pijp en het Oosterpark zijn in slechts enkele minuten afstand bereikbaar.

Indeling;
Modern gerenoveerd trappenhuis, entree op de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer met fraaie ingebouwde kasten. De aangrenzende moderne open woonkeuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals een oven, vaatwasser, koel/vries combinatie en 5 pits gasfornuis.
In het midden van het appartement bevindt zich een hal met toegang tot een goed ingedeelde badkamer deze is voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoek radiator en vloerverwarming. Naast de badkamer is een apart toilet en hiertegenover is een kast voor berging en wasmachine en droger. De twee slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde, waar men met zeker 4 personen lekker buiten kan eten. Door het gehele appartement ligt een fraaie houtenvloer.

GROND
Het betreft voortdurende (gemeentelijke) erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak, te weten 31 december 2063. Van toepassing zijn de Algemene bepalingen voortdurende erfpacht 2000 van de Gemeente Amsterdam.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Vereniging van Eigenaars Tweede Oosterparkstraat 35-39 (oneven nummers) te Amsterdam is een professioneel beheerde vereniging (Delair Vastgoedbeheer 020-6768222) en bestaat uit 18 leden.
De servicekosten bedragen thans € 93,60 per maand (2018). Er is een meerjaren onderhoudsplan opgesteld.

LOCATIE:
De Oosterparkbuurt is momenteel hét stadsdeel waar het gebeurd, het is hip and happening en heeft veel te bieden. Vlakbij vind je het culinaire mekka het Beukenplein met Smoking Barrels, Coffee Bru, Bidou, Bar Maxwell, Thaicoon met vele terrassen die het hele jaar blijven staan. Verderop leuke tenten rond het Oosterpark zoals o.a. De Biertuin, Bukowski/Henry’s bar, het vernieuwde hotel Arena (restaurant Park), Pata Negra etc.

U hoeft zich geen moment te vervelen, want onder meer Artis, het Tropenmuseum, het Oosterpark, Park Frankendael en de Dappermarkt zijn nabij gelegen. Theater Carré bevindt zich eveneens op korte afstand.
Deze straat geniet een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zowel de bus- en tramhalte zijn nabij gelegen. Maar ook wanneer u liever met uw auto reist, er is een directe verbinding met de A10.

OPLEVERING;
De oplevering kan in overleg plaatsvinden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1895
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
58 m2
Inhoud
140 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2