Omschrijving

Appartementsrecht (totaal 181 M2) waarin twee woningen. Het appartementsrecht is verdeeld over drie verdiepingen.
De tweede verdieping betreft een zelfstandige woning en de derde en de vierde verdieping betreffen ook een zelfstandige woning.
De woning op de tweede verdieping is verhuurd voor € 701,40 per maand inclusief € 52,– voor meubilering
en € 15,- voor water.
De woning erboven, een dubbel bovenhuis wordt LEEG opgeleverd.

Via de eigen entree aan de straat kunnen de woningen worden betreden, de twee woningen delen het trappenhuis.

INDELING
Het bovenhuis van 115 M2 wordt leeg opgeleverd. Entree op de tweede verdieping, vaste trap naar de derde verdieping. Hal, toilet met fonteintje. Ruime, lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer prachtig uitzicht over de Prinsengracht.
Vaste trap naar de vierde verdieping. Hal welke toegang geeft aan alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde gelegen. De badkamer met bad, douche, wastafel ligt in het midden van het appartement. Ook is er separaat toilet en aparte wasruimte.

De verhuurde woning; (tweede verdieping)
De huurster woont hier nu enkele jaren, de huur is thans voor onbepaalde tijd. De woning heeft een oppervlak van 66 M2 en bestaat uit een woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde (twee)slaapkamer(s) en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Hal, separaat toilet en een was/droogruimte.
Deze woning is in overleg te bezichtigen en er is een NEN2580 meetrapport en plattegrond van deze woning gemaakt.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het hart van de stad in een prachtig pand aan de Prinsengracht. Kenmerkend voor de buurt is de grote verscheidenheid aan winkels, de gezellige cafés en restaurants. Voor de grotere discotheken en bars loopt u binnen 5 minuten naar het bruisende Leidseplein en voor ontspanning en sport ligt het Vondelpark op loopafstand. De fameuze 9-straatjes zijn ook nabij gelegen evenals de Leidsestraat.
Diverse tram-, bus- en metroverbindingen en de diverse uitvalswegen zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

VERENIGING VAN EIGENAREN
– Professioneel beheerd door De Nieuwe Wereld
– Maandelijkse VvE bijdrage € 353,38 per maand
– MJOP aanwezig

BIJZONDERHEDEN
* Locatie
* Eigen grond
* Te renoveren naar eigen smaak
* Twee woningen in 1 appartementsrecht
* Oplevering in overleg
* Het object is interessant als belegging of deels belegging en eigen bewoning.

•Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.100.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
181 m2
Inhoud
726 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2