Omschrijving

UNIEK OBJECT: HEEL PAND MET TUIN, 100 M2 WOONOPPERVLAK, GELEGEN OP EIGEN GROND, VLAKBIJ HET VONDELPARK!

De gezellige Overtoom met zijn zijstraatjes naar het Vondelpark biedt werkelijk elke gewenste faciliteit op een paar wandelminuten: bakker, slager, kaasboer, bloemenwinkel, maar bijvoorbeeld ook de luxe fitnessclub David Lloyd. De vele barretjes, terrasjes en restaurantjes maken dat je je thuis voelt in dit buurtje – dat bovendien zeer kinderrijk is en beschikt over een veelheid aan scholen, speeltuinen en opvangmogelijkheden. Cultuurliefhebbers zitten binnen vijf fietsminuten in de Stadsschouwburg of het Concertgebouw.
Deze heerlijke gezinswoning is jaren lang door de eigenaar bewoond en het is tijd voor een nieuwe generatie.
Dit pand is zeer praktisch en in de basis goed ingedeeld waardoor de woning ruim aanvoelt en er geen onnodig ruimteverlies is. Het pand is deels voorzien van o.a. dubbel glas, een mogelijkheid voor een open haard en optioneel 4 slaapkamers. Het is aan de nieuwe eigenaar om het naar eigen smaak en inzicht te vernieuwen en in te delen. Alles moet gerenoveerd worden.

Indeling:
Via de eigen voordeur kom je direct de woning binnen op de begane grond. Woonkamer met mooie hoge plafonds, doorloop naar een uitbouw, waar zich momenteel de keuken bevindt. Aan de achterzijde is een tuin, deze is deels bebouwd met de keuken en een schuur, indien je deze verwijdert, heb je een ruime tuin op het Zuidoosten. De traditionele houtkachel met originele tegeltjes bevindt zich in het midden van de woonkamer, zodat hier een knusse zithoek gecreëerd kan worden.
In de woonkamer is een trap naar de eerste verdieping. Deze lichte verdieping biedt de mogelijkheid om twee ruime slaapkamers te maken en een badkamer.
De tweede verdieping is een sfeervolle kap verdieping. Hier bestaat ook de mogelijkheid om twee slaapkamers te maken.
Hierboven onder de kap bevindt zich nog een stuk vliering, goed te gebruiken als berging.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond
– Geheel pand
– Originele tegels met houtkachel nog aanwezig
– Parkeervergunning via gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg, kan heel snel
– Onderstaande clausule dient opgenomen te worden in de koopakte;
“koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig
(te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt.
– De verkopers hebben het object nooit zelf bewoond

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Kenmerken

Koopprijs
€ 600.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1937
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
100 m2
Perceel oppervlakte
58 m2
Inhoud
361 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4