Omschrijving

Gelegen nabij de rivier de Amstel vlakbij Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel op een pracht locatie in Buitenveldert, in de directe nabijheid van het Amstelpark, ligt deze vrijstaande bungalow op een perceel van maar liefst 700 m². Dit unieke object beschikt over een heerlijke, grote, zonnige tuin aan het water ! Parkeren op eigen terrein kan op de oprit, er is voldoende ruimte voor meerdere auto´s.

Deze bungalow is gelegen ten zuiden van Amsterdam in een prachtige landelijke omgeving, met de Zuidas en stad Amsterdam binnen handbereik. Het winkelaanbod van zowel Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen ligt slechts op enkele minuten afstand. Tevens heeft u makkelijk toegang tot diverse uitvalswegen, waaronder de A1, A2, A9 en A10.

Bestaande uit:
Entree, centrale hal, ruime woonkamer aan de achterzijde met schuifpui naar terras en tuin, gelegen aan het water, eetgedeelte met open verbinding naar de keuken voorzien van enkele inbouw apparatuur.

Drie a vier slaapkamers en twee badkamers, een badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel, de andere voorzien van toilet/douche combinatie.

Het huis dient gemoderniseerd/gerenoveerd te worden. De villa’s in deze straat zijn uniek, mede door de diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Veel villa’s zijn volledig gesloopt en opnieuw opgebouwd, dit om op eenvoudige wijze zeer veel extra m² te creëren door middel van onderkeldering en/of het opbouwen van een extra etage.
Het bestemmingplan uit 2001 geeft de mogelijkheid tot bebouwing van 40% van het perceel, een goothoogte van 7 meter, uitgaande van 3 bouwlagen van 280 m², is er een woonhuis te realiseren van maximaal 840 m².
Voldoende mogelijkheden om uw droomhuis te bouwen.

Kenmerken
* Bungalow met tuin rondom
* groot perceel 700 m²
* parkeren eigen terrein
* totaal 6 vertrekken
* 4 slaapkamers
* 2 badkamers
* Bouwjaar 1961
* Er zal een ouderdomsclausule worden opgenomen
* Parkeren op eigen terrein
* erfpacht vast canon € 775,- per jaar tot 2035, AB 37/55
* WOZ waarde 2015 € 930.000, BSQ 36% nieuwe canon is per 2036 € 5.461 per jaar
* Overstapregeling Eeuwigdurend afkoopsom is € 159.185 eenmalig per heden

Omgeving:
Buitenveldert is een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuideramstel, aan de zuidkant grenzend aan de Kalfjeslaan. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen, de Zuidas, winkelgebieden (bijv. Groot Gelderlandplein Stadshart Amstelveen), sportaccommodaties en openbaar vervoer. Ontspannen kunt u in het Amstelpark en natuurlijk het Amsterdamse Bos. Sportpark Loopveld met voetbal, tennis, hockey, cricket en golf treft u op loopafstand. Achter de sportvelden ligt het natuurgebied “Middenpolder”. Met de fiets bent u in slechts 15 minuten in centrum Amsterdam. De op- en afrit van de rondweg A10 liggen op enkele minuten rijden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.850.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1961
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
180 m2
Perceel oppervlakte
700 m2
Inhoud
724 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Kaart