Omschrijving

Smaakvol en zeer lichte bovenwoning (154 m² met een dakterras en 4 slaapkamers). Rustig in het midden van de stad met een adembenemend uitzicht op concertgebouw en de Van Baerlestraat. Het appartement heeft veel natuurlijk licht en is compleet gerenoveerd. De uitstekende locatie is om de hoek van de Van Baerlestraat, PC Hooftstraat en zeer dicht bij het Museumplein en het Vondelpark.

Indeling
Het appartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping van het gebouw, met een voordeur op de tweede verdieping.
Ruime entree op de tweede verdieping, doorloop naar de derde verdieping; lange gang met toegang tot alle vertrekken. Grote lichte slaapkamer met hoge plafonds en veel extra ruimte voor een walk-in closet. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde. Naast deze slaapkamer is een kleinere slaapkamer. In het midden van deze verdieping is de badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, een bad en een royale inloopdouche. Aan de voorzijde twee goed formaat slaapkamers. Apart toilet met fonteintje. Er is ook kast voor een wasmachine en droger in de hal.

Bovenste verdieping
Prachtige lichte woonkamer met open keuken, met aan de voor- en ramen en deuren tot aan de vloer, waardoor er enorm veel licht binnenkomt. Aan de voorzijde is een balkon op het westen, met uitzicht over de Nicolaas Maestraat. het Concertgebouw en de fraaie gevels van de gebouwen in Oud-Zuid, waar u kunt genieten van de avond zon.
De luxe keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met afzuigkap, een aparte oven, een vaatwasser, wijn klimaatkast, en een koelkast met vriezer. Aan de achterkant zijn ook dubbele openslaande deuren met een Frans balkon. Er is een mooie houten vloer door het gehele appartement.

Vanuit de woonkamer is er een brede trap naar de fraai aangelegde dakterras van circa 40 m². Er is dakhuisje met ruimte voor opslag kussens etc van het dakterras.

Locatie:
De omgeving biedt een breed scala aan exclusieve winkels, restaurants en culturele voorzieningen, zoals de Concertgebouw en het Museumplein met, onder andere, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum en het Vondelpark. Alles is binnen een korte wandel / fietsafstand.
De rustige wijk is ook zeer kindvriendelijk. De beste scholen in Amsterdam, met inbegrip van een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School is te vinden in de directe omgeving.

Details:
– Nieuwe fundering;
– Eigen grond (geen erfpacht);
– Zeer lichte en modern verbouwd huis;
– 154 m² woonoppervlakte;
– Dakterras van 40 M² op het zuidwesten met een panoramisch uitzicht;
– volledig gerenoveerd gebouw, met 4 nieuwe eigenaars en een nieuwe vereniging van eigenaren ( opgericht december 2019) de servicekosten dienen nog vastgesteld te worden door de VVE
– 4 slaapkamers;

Tasteful and very light upstairs maisonette (approximately 154 m² with a roofterrace and 4 bedrooms). Quiet in the middle of the city with a breathtaking view of Concert Building and Van Baerlestraat. The property’s has a lots of natural light throughout the entire apartment. Its prime location is around the corner from the van Baerlestraat, P.C. Hooftstraat shopping street and very close to Museum Square and Vondel Park.

Layout
This apartment covers the third and fourth floor of the building and has a front door on the second floor.
Spacious entrance on the second floor, third floor; large bright master bedroom with high ceilings and lots of extra space for a walk-in closet. This room is located on the rear side. Next to this master bedroom is a smaller room. In the middle of the apartement is the bathroom, equipped with a double sink, a bath and a walk- in shower.
In het front two good sizeable bedrooms. Separate toilet with sink. There is also closet for a washing machine and dryer in the hall.

Top floor
The comfortable living room has a west-facing balcony at the front with a view of the Nicolaas Maestraat and the facades of the buildings in Oud Zuid, where you can enjoy the afternoon and evening sun. The property’s luxury kitchen has modern built-in appliances: an induction hob with extractor , a seperate oven, a dishwasher, wine climate refrigerator, and refrigerator and freezer. at the rear are also double doors, for a French balcony. There is a lovely wooden floor.
From the livingroom there is a wide staircase to the beautifully landscaped roof terrace of approximately 40 m². There is space upstairs for storage pillows etc from the roofterrace.

Location:
The neighborhood offers a wide range of exclusive shops, restaurants, and cultural facilities such as the concert hall and the museum square with, among other things, the Rijksmuseum and van Gogh museum and lots of greenery with the Vondelpark. Everything is within a short walking / cycling distance.
The quiet neighborhood is also very child-friendly. The best schools in Amsterdam, including a number of primary schools, secondary schools and the British School can be found in the immediate vicinity.

Details:
– New foundation;
– Own land (no leasehold);
– Very light and peacefull home;
– 154 m² living space;
– Roofterrace on the south west with a panoramic view;
– Completly renovated buidling, with 4 new owners and a new association of owners in december 2019.
– The new owners Assocation will decide together the servicecost per month
– 4 bedrooms;

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1906
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
154 m2
Inhoud
426 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4