Omschrijving

Op steenworp afstand van de gezellige Jordaan ligt dit in super leuk & licht gerenoveerd 2-kamer appartement van 53 m2. Het appartement is gelegen op eigen grond!

Bestaande uit:
Net trapportaal, entree appartement, hal, zeer lichte woonkamer, open verbinding met keuken aan de voorzijde, spiltrap naar bovengelegen verdieping waar zich de slaapkamer bevindt met een aantal vaste kasten. Badkamer is voorzien van douche en toilet. Het gehele appartement is voorzien van een mooie nieuwe eiken lamellenparket vloer.

Verkopende partij kan optioneel de volgende zaken plaatsen:
* Fraaie en uitgebreide keuken twv ca. € 7.500,- ex btw (zie foto’s)
* Kopende partij kan tevens kiezen tussen centrale verwarming op gas of elektrische radiatoren twv € 3.500,- ex btw.
(deze laatste optie is een uitstekend alternatief, nu zal elektrisch verwarmen nog iets duurder zijn maar op termijn zal dit hoogst waarschijnlijk veranderen: omdat de Overheid het gasverbruik wil verminderen door prijs de komende jaren fors te laten stijgen)

Locatie
Door de komst van de Hallen heeft dit deel van Oud West een enorme impuls gekregen. Om de hoek liggen leuke restaurants als Bar Spek, HappyHappyJoyJoy, Kip van ’t Spit en Panache. In de buurt vind je een Stach, Marqt en Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, evenals een divers aanbod van (buurt)supers, delicatessenzaken, koffiebars en concept stores. Het Vondelpark is op loopafstand evenals de dagelijkse versmarkt op de Ten Katestraat.
Ook de ligging ten opzichte van de andere stadsdelen en het OV is goed met diverse tram- en busverbindingen om de hoek. Met de auto ben je in no time op de Ring, via o.a. de S106. Kortom, de perfecte starterswoning op een perfecte plek!

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Trappenhuis gerenoveerd (2017)
* Nieuwe video intercom
* Houten kozijnen met dubbele beglazing
* Professioneel VvE beheer
* Per direct beschikbaar

De Vereniging van Eigenaars:
De VvE “Kinkerstraat 43 te Amsterdam” bestaat uit 7 appartementen. De servicekosten bedragen € 162,88 per maand. De VvE wordt professioneel beheerd door Vb Real Estate Management.

Kenmerken

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
53 m2
Inhoud
179 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1