Omschrijving

Super licht en charmant 2 kamer hoekappartement met 7 ramen van 56 M. Het appartement is in 2003 volledig gerenoveerd met behoud van diversen originele details, zoals suitekasten, paneeldeuren en een zwarte marmeren schouw.

Het appartement ligt in de gezellige Concertgebouwbuurt op de hoek van de Emmastraat en de Johannes Verhulststraat. De Cornelis Schuytstraat met winkels en restaurants is om de hoek. Daarnaast ligt het appartement gunstig t.o.v. openbaar vervoer, het Concertgebouw, Rijksmuseum, van Gogh museum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loop afstand. Een parkeervergunning is eenvoudig en zonder wacht tijd te verkrijgen.

Indeling:
Via een gemeenschappelijk trappenhuis, bereikt u het appartement op de tweede etage.
Ruime en zeer lichte kamer ensuite met aan weerszijde inbouwkasten, door de gehele kamer ensuite liggen eiken houten vloerdelen.
Aan de achterzijde ligt de zonnige woon- eetkeuken, vanuit hier heeft een leuk uitzicht over de Emmastraat. De open keuken heeft crème kleurige panelen en een houten aanrechtblad. Tevens is er een ijskast met vriezer, combi-magnetron, afwasmachine, gasfornuis ingebouwd. De voorkamer van de ensuite is in gebruik als woonkamer. Hier heeft u openslaande deuren naar een Frans balkon op het zuiden. Naast de woonkamer ligt een kleine slaapkamer met een inbouwkastje.

Achter ligt een ruime badkamer, voorzien van een grijze vloertegel en lichte tegel aan de wand. Er is een grote inloopdouche, wastafel, w.c. en de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
– 2003 zijn alle kozijnen vervangen en ramen voorzien van dubbel glas
– Oplevering kan per direct
– In 2013 is het schilderwerk aan de buitenzijde gedaan
– Dak deels vernieuwd in 2015
– Op dit moment is er geen wachttijd voor een parkeervergunning in stadsdeel Oud Zuid
– VvE is niet actief, er worden geen servicekosten betaald, er is dus ook geen kasreserve. De kosten voor de vereniging worden hoofdelijk omgeslagen.

Kenmerken

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1904
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
56 m2
Inhoud
233 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Kaart