Omschrijving

Slim ingedeeld en keurig onderhouden 2-kamer appartement van 49m2 met een grote zolderkamer op de vierde verdieping, gelegen op eigen grond.

De ruimte in het appartement wordt optimaal benut. Het beschikt over een woonkamer met open keuken, modern betegelde badkamer en is voorzien van een ruime slaapkamer.

De Groen van Prinstererstraat is een rustige straat. Het appartement bevindt zich in een autoluw gedeelte en is gelegen in de gezellige en populaire Staatsliedenbuurt, nabij het Westerpark. Op loopafstand van het appartement tref je een grote variatie aan van gezellige cafés, leuke restaurants en recreatiemogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse supermarkten binnen een paar minuten van het appartement te vinden.

Qua bereikbaarheid is deze locatie ook ideaal te noemen. Met zowel het openbaar vervoer als met uw eigen vervoer is het appartement zeer goed te bereiken. Via de Haarlemmerweg en de S-103 is de A10-west en de A4 binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast bieden diverse tram- en buslijnen een goede verbinding naar onder andere het Museumplein, de Zuidas en Centraal Station.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis is het appartement op de tweede verdieping te bereiken.

Bij binnenkomst valt direct de mooie lichtinval op. Ruime woon- eetkamer met open keuken aan de zijkant.
Aan het eetgedeelte grenst de open keuken en deze goed ingedeelde ruimte geeft zowel toegang tot de slaapkamer. De L-vormige keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. Tevens is de cv-ketel in een kast in de keuken geplaatst. De slaapkamer is ruim en heeft voldoende ruimte voor een grote kast of eventueel een bureau.
De geheel betegelde badkamer is modern uitgevoerd en beschikt over een zwevend toilet, douche en een wastafel.
In de woon- eetkamer ligt een lamelparket vloer en in de slaapkamer ligt vloerbedekking.

EIGENDOM
Volle eigendom.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, bestaande uit twee kamers, keuken, gang, toilet en een berging op de zolderverdieping, plaatselijk bekend te 1051 ED Amsterdam, Groen van Prinstererstraat 5-2, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie IJ, complexaanduiding 3539-A, appartementsindex 3.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het appartement maakt onderdeel uit van de kleinschalige gezonde VvE ‘Groen van Prinstererstraat 5 te Amsterdam’. De maandelijkse servicekosten bedragen: € 100,-.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond.
– Separate berging op de zolderverdieping (op de 4e verdieping).
– Geheel voorzien van dubbel glas.
– Bouwjaar cv-ketel Intergas 2020.
– Dak vernieuwd in 2008
– Professioneel beheerd door Parel Beheer

Kenmerken

Koopprijs
€ 299.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1904
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
49 m2
Inhoud
160 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1