Omschrijving

Prachtig ruim appartement van 420m2 met lift gelegen op de derde en vierde verdieping met dakterras, in complex ‘Huize Zonnehoek’ ontworpen door architect F.A. Warners.
Het appartement is gelegen op de hoek van De Lairessestraat en de Cornelis Schuytstraat, vanwege deze hoekligging, de vele raampartijen en een plafondhoogte van ruim 3 meter, is dit een zeer licht appartement.

Indeling:
Via de statige gezamenlijke entree op de begane grond kunt u de derde verdieping bereiken middels een lift en middels een trap. Entree appartement, gaderoberuimte, ruime woon eetkeuken voorzien van enkele inbouwapparatuur, doorloop naar het eetgedeelte, dubbele deuren met aan weerszijde vaste kastenpartijen en toegang naar zeer riante woonkamer, werkkamer met vaste kasten en 3 slaapkamers met 2 badkamers. Vanuit het eetgedeelte een interne lift naar de 4de verdieping die bestaat uit: woonkamer, 2 slaapkamers, bergruimte en toegang naar een dakterras van ca. 30m2.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de geheel vernieuwde en heringerichte De Lairessestraat. De straat kenmerkt zich nu door de brede stoepen, de separate fietspaden en aanzienlijk minder verkeer. De woning is gelegen op een zeer fijn stukje met om de hoek de Cornelis Schuytstraat met zijn diverse luxe winkels en traiteurs op loopafstand, zoals slagerij Van Dam, Patisserie Van Avezaath en Le Pain Quotidien. Aan het einde van de straat is het Concertgebouw, het prachtige museumplein en de bekende winkelstraat de Van Baerlestraat alsmede de chique P.C. Hooftstraat.
Uitstekende bereikbaarheid met de Ring A-10 en gunstig gelegen nabij de Zuid-As, vanwaar u een directe verbinding heeft met Schiphol. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kan met vergunning, hiervoor is momenteel geen wachttijd.

Vereniging van eigenaren:
– De Vereniging van eigenaren bestaat uit 12 leden en wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer.
– De servicekosten bedragen € 1.573,88 per maand, hierin is inbegrepen de erfpacht

Bijzonderheden:
– Appartement heeft een oppervlakte van 420 m2 in totaal: verdeeld over 2 lagen met interne lift
3e verdieping is 248m2
4e verdieping is 172m2 waarvan 20m2 interne berging
– Het betreft vier appartementsrechten; 2 woningen en 2 bergingen
– Het betreft thans nog lidmaatschapsrechten, maar er is recent door de VvE besloten dat ze omzetten naar appartementsrechten.
– Gelegen op erfpachtgrond.
– Het betreft een gemeentelijk monument.
– Ouderdomsclausule en niet bewonersverklaring zullen worden opgenomen
– Projectnotaris is Kasper notariaat.

Kenmerken

Koopprijs
€ 3.400.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
400 m2
Inhoud
1.636 m3
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5