Omschrijving

In het hartje van de Jordaan aan de Bloemgracht, ligt dit loft-achtige appartement van bijna 90 M² aan de rustige achterzijde van dit appartementencomplex.

Bijzonder licht appartement van bijna 90 m² gelegen aan een van de mooiste grachten in Amsterdam (Jordaan). Het appartement ligt op de tweede verdieping aan de achterzijde van appartementencomplex en bestaat uit twee grote geschakelde ruimtes. Vanwege z’n ligging aan de achterzijde is het zeer rustig wonen.
De living heeft drie grote ramen wat voor veel licht zorgt en er ligt een mooie grenen houten vloer. Het appartement heeft in 2010 een luxe nieuwe keuken gekregen, deze is voorzien hoog glans wit greep loze kasten en lades, kookeiland en inbouw apparatuur.
Vanuit de riante slaapkamer is middels openslaande deuren toegang tot een ruime badkamer, ( 2010) en bestaat uit twee wastafels, een inloop douche met glazenwand en een w.c..
Op de begane grond bevindt zich een berging.

Dit deel van het Centrum nabij de Lijnbaansgracht en Rozengracht biedt (top)restaurants en gezellige eethuisjes, er zijn scholen en bijzondere winkels. Op zaterdag en maandag is de (boeren)markt bij de Noorderkerk op loopafstand.

Het openbaar vervoer en de Ring A-10 is goed te bereiken.

Bloemgracht:
Veel straten in de Jordaan zijn naar bloemen genoemd. De Bloemgracht is vermoedelijk de oudste gracht. De gracht liep naar het Bolwerk de Bloem (later Rijkeroord genaamd), waarnaar de gracht is genoemd.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:

– Eigen grond
– Vereniging van Eigenaren professioneel beheerd door de Boerenwetering.
– Servicekosten € 118,- per maand.
– Woning geheel v.v. dubbel glas.
– C.V. ketel.
– Houten grenen vloer.
– Oplevering in overleg.
– Parkeren via vergunningstelsel.

Kenmerken

Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
88 m2
Inhoud
289 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Kaart