Omschrijving

Met recht een parel van een woning AAN HET BEATRIXPARK in één van de bekendste straten van Amsterdam!
Met als uw voortuin het Beatrixpark.

Wilt u ontsnappen aan de waan en hectiek van alle dag en volledig opgaan in de rust…
Zelden komt een appartement met een fenomenaal uitzicht op het park op zo’n plek in de verkoop. Dit is zo’n buitenkans.

Volledig gerenoveerd en zonnig 3 kamer HOEKappartement 72 M² direct gelegen aan het Beatrixpark, het heeft een waanzinnig uitzicht over het park en ligt helemaal vrij op een goede en geliefde locatie in Amsterdam-Zuid in een kleinschalig goed onderhouden appartementencomplex.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de Beethovenstraat, tussen het financiële zakendistrict de Zuidas én het bruisende Amsterdam Oud-Zuid. Met tal van winkels, de Apollolaan, het Beatrixpark en in de nabijheid van de Zuidas, het luxe winkelcentrum Groot Gelderland Plein, het Concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Diverse goede basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand.

Indeling:
Eigen entree aan de parkzijde.
Je komt binnen in de woonkamer, met een geweldige lichtinval, visgraatparketvloer en fraai uitzicht over het Beatrixpark.
Aangrenzend een ruime lichte slaapkamer met ingebouwde kastenwand. Naast de slaapkamer is nog een ruime kamer met kasten en een kitchenette. Kleine maar nieuwe badkamer, met inloopdouche en wastafel, hiernaast ligt een aparte toilet.

Bijzonderheden:
* Het pand is in 2020 compleet gerenoveerd. Er is gebruik gemaakt van exclusieve materialen.
* Alarminstallatie (hoogwaardige kwaliteit);
* Luxe, compleet op maat gemaakte kastenwand incl. touchscreen smartboard;
* Woonoppervlakte is 72 m2conform de NEN norm 2580, meetrapport aanwezig
* Eigen entree aan de parkzijde
* Het pand is voorzien van blokverwarming
* Eigen warmwaterboiler aanwezig
* Servicekosten bedragen € 252,97 is dit incl stookkosten
* Oplevering kan spoedig
* Gelegen op erfpacht, voorwaarden 1955 zijn van toepassing. De canon bedraagt thans € 140,22 per jaar en loopt tot 1 september 2030

Parkeren

Parkeren: ‘voor de deur’ in een rustige omgeving, gegarandeerd parkeerplaats (makkelijk parkeren). Parkeervergunning aan te vragen bij stadsdeel Amsterdam Zuid. Parkeergarage ZuidAs ligt op loopafstand.

Ligging en bereikbaarheid;
De Beethovenstraat betreft een brede lichte straat en beschikt over een ruim winkelaanbod, waaronder luxe modewinkels, traiteurs, populaire juicebars, cafés en verschillende supermarkten (waaronder Marqt en Albert Heijn).

Bereikbaarheid;
Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaar vervoer op loopafstand (tram 5, bus 65 en 65 en NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 10 minuten bent u op Schiphol.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Dames van Vermeer Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1956
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
72 m2
Inhoud
273 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2