Omschrijving

In het populaire “Oud Zuid” achter de van Baerlestraat en om de hoek van de Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat ligt dit ruime appartement van 78m op de eerste etage met eigen opgang en een balkon aan de achterzijde.
Het appartement is thans deels in gebruik als kantoorruimte, maar heeft bestemming wonen.
Er is momenteel 1 slaapkamer, voor een goed beeld van de indeling verwijs ik je naar de plattegronden. Ook voor het creëren van een extra slaapkamer zijn alternatieve plattegronden toegevoegd.

Er zijn veel gezellige restaurants en kroegjes in de omgeving te vinden zoals Wildschut, Le Garage en Joffers. Het Museumplein met het Concertgebouw en het Vondelpark zijn op 5 minuten loopafstand. Via de Beethovenstraat bent u binnen enkele minuten met de auto op de ring A10. Er zijn verschillende mogelijkheden qua openbaar vervoer in de buurt.
Station RAI en WTC zijn op een paar minuten afstand.

Indeling

Middels een eigen entree vanaf de straatzijde, toegang tot de eerste verdieping. Hal met toegang tot de woonkamer, open keuken, slaapkamer, toilet en bergkast. Aan de voorzijde bevindt zich over de gehele breedte de lichte woonkamer met open keuken, deze keuken heeft een ijskast met vriezer, een RVS gasfornuis met heteluchtoven en RVS afzuigkap. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, vanuit hier is een doorloop naar de moderne badkamer, deze bestaat uit een wastafel, aparte douche en ligbad. Hier is de toegangsdeur naar het balkon, gelegen op het Oosten. Hier kunt U lekker genieten van de ochtendzon. In de badkamer is plaats voor uw wasmachine- droger.
In de hal bevindt zich nog een aparte bergkast.
Door het gehele appartement ligt een fraaie massieve eiken houtenvloer.

Bijzonderheden:
* Zie alternatieve plattegrond voor de mogelijkheid om een extra slaapkamer te maken.
* Balkon op het Oosten
* Geheel voorzien van dubbel glas
* Het pand is gelegen op erfpacht, de canon voor dit appartement bedraagt € 284,96 per half jaar. Erfpachtvoorwaarden 2000 zijn van toepassing en het tijdvak loopt tot 31-07-2044
* Kleinschalige VVE, onder gesplitst 2 leden, servicekosten bedragen € 50,00 per maand
* Eigen opgang
* NEN 2580 opgemeten, 77,5 M².

Kenmerken

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1925
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
78 m2
Inhoud
256 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Kaart