Omschrijving

Deze in 2009 gebouwde watervilla ligt bij de Molen van Sloten, voor de brug van Badhoevedorp.

Verdeeld over 2 verdiepingen van 26 m x 6 m is deze moderne watervilla werd ontworpen in 2009, met het oog op ruimte en privacy voor een gezin met jonge kinderen. De ark ligt aan een rustig dijkje, verscholen achter een grote tuin, met volop zitplekken en een tuinhuis. Aan de waterzijde liggen nog twee Franse balkons met dubbele toegangsdeuren.

Entree, toegang tot de enorme woonkeuken met alle inbouwapparatuur met hoogteverschil, waarvan de brede trap een dubbelfunctie heeft als zitbank voor de eettafel én een brede toegang naar de tuin. aparte w.c. en het woongedeelte met openslaande deuren naar het water.
Het geheel is voorzien van een hardstenen vloer.

De masterbedroom ligt ook op de woonverdieping, met riant opgezette badkamer. Tussen de woonkeuken en de slaapkamer ligt een serre waarvan het dak open kan en er een heerlijk inpandig terras ontstaat.

In het casco liggen 4 slaapkamers. Daarvan zijn er 3 gegroepeerd rondom de badkamer met 3 (!) wastafels. Daarnaast ligt de ruime speelkamer annex fitnessroom. De vierde slaapkamer ligt aan de andere kant van deze verdieping en is opgezet als logeerkamer. Ertussen bevinden zich de technische installaties en volop kast- en bergruimte.

De keersluis leidt naar de Sloterplas. Via de verbinding met de Ringvaart Haarlemmermeer ben je in no-time op het Nieuwe Meer en vaar je moeiteloos naar de grachten van onze hoofdstad.

Bouwjaar 2009
Gebouwd bij Spruyt Arkenbouw te Heerenveen
De watervilla is van buiten bekleed met Red Cedar Hout
Kozijnen van Hardhout
Betonnen bak
Aansluiting op water/gas/telefoon en kabel
Bitumen dak
Grote tuin aan de voorzijde, deze grond is van de Gemeente Amsterdam en zal in de toekomst een huurvergoeding in rekening gebracht worden.
De watervilla is V.O.N., dus geen overdrachtsbelasting, kosten van de notaris voor de koopakte, leveringsakte en evt. hypotheekakte zijn voor kosten koper.

Kenmerken

Koopprijs
€ 895.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2009
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
274 m2
Perceel oppervlakte
23.009 m2
Inhoud
602 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4