Omschrijving

Smaakvol gerenoveerd benedenhuis van 84m2 met een heerlijke tuin op het zuid westen, gelegen aan de breedste gracht van de Baarsjes. Heerlijk wonen met zicht op de gracht waar wordt gezwommen als het lekker weer is.
Ook kun je een eigen bootje aan de kade leggen.

Het appartement is intern geheel gerenoveerd in 2018
Bestaande uit:
Eigen entree op de begane grond. Via de hal komt men binnen in een gezellige woonkeuken voorzien van een mooi kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Aan het kookeiland is ook een gedeelte gemaakt waar je gezellig kunt zitten voor ontbijt of een wijntje, het eetgedeelte ligt ernaast.
Aan de achterzijde een mooie lichte living met openslaande deuren naar een prachtige tuin van 40m2 gelegen op het zuid westen met daarin nog een klein tuinhuisje van 6m².
In het appartement bevinden zich twee slaapkamers, een aan de tuinzijde welke in gebruik is als babykamer en een zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde met twee ruime inbouwkasten.
Er is een luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een douche. Apart toilet met fontein.

Kortom: aan een van de mooiste grachten van de Baarsjes dit gerenoveerde benedenhuis met prachtige tuin op het Westen.

– Woonoppervlakte 84 m²;
– Intern geheel gerenoveerd in 2018 inclusief uitbouw
– Bouwjaar 1929;
– Tuin achterzijde gelegen op het zuidwesten;
– Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas;
– C.V.-ketel Intergas HR 2010;
– Servicekosten circa EUR 94,89,– per maand;
– VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
– Erfpacht afgekocht tot en met 30-09-2058;
– Verkoper heeft de aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarde tijdig gedaan.

De Admiralengracht is gelegen in het voormalig stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam West en ligt nabij het Rembrandtpark, het Erasmuspark en Vondelpark. Het is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. de neef van Fred, De Hallen, Cafe Cook, Goldmund en nog veel meer). Zowel aan de Postjesweg als op de Jan Evertsenstraat zijn supermarkten en speciaalzaken. Ook zijn er diverse goede basisscholen zoals de Visserschool waar 2-talig onderwijs wordt gegeven, kinderopvang en buitenactiviteiten voor kinderen op het Columbusplein en het Cruyffcourt op het Balboaplein. Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De tramlijnen 7, 13 en 17 en bussen 18 en 217 liggen om de hoek. Via S105/S106 is de Ringweg A10, A4 en A2 goed met de auto te bereiken.

**English**
This light and well-maintained three room apartment of 84 m² with a beautiful south west-facing garden is located on one of the most beautiful canals at the Baarsjes.

Good living at the Admiralengracht where it is possible to swim when the weather is nice. You can also have your own boat on the quay.

Layout:
Private entrance on the ground floor. Hall with seperate toilet. Nice open kitchen with built in appliances.
Living area at the back with entrance tot the south west facing garden of 40m2
There are two bedrooms and a luxurious bathroom with a bath, double sink and a shower. Separate toilet with fountain.

The Admiralengracht is located in the former district of De Baarsjes in Amsterdam West and is close to Rembrandtpark, Erasmuspark and Vondelpark. It is a lively neighborhood and there are many nice cafes, pop-up stores, trendy coffee shops and restaurants (including Fred’s cousin, De Hallen, Cafe Cook, Goldmund and many more). There are supermarkets and specialty shops on both Postjesweg and Jan Evertsenstraat. There are also several good primary schools such as the Visserschool where bilingual education is provided, childcare and outdoor activities for children on Columbusplein and Cruyffcourt on Balboaplein. The apartment is easily accessible by public transport. Tram lines 7, 13 and 17 and buses 18 and 217 are just around the corner. The ring road A10, A4 and A2 can be easily reached by car via S105/S106.

Particularities:
– Year of construction 1929;
– Leasehold surrendered until October 2058;
– The seller has submitted the application for perpetual leasehold under the favorable condition in 2019.
– healthy and is professionally managed by VvE Beheer Amsterdam.
– The service costs are EUR 94,89 per month.
– Nice garden;
– Renovation and Expansion realized in 2018;
– Delivery in consultation.

Kenmerken

Koopprijs
€ 675.000,- k.k.
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
84 m2
Inhoud
284 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2